bilinmeyen hastalık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutt

iyikus.com Üyesi
Yeni katılımcıyım kuşumun hastalığı üzerine bir çok araştırma yaptım ancak sonuca ulaşamadım Kuşumun dışkısının etrafında aşırı su var ishal olduğunu düşünmüyorum üzerinde hiç bir leke yok ve bir haftadır böyle ilk önceleri hareketlerinde ve yemesinde bir sıkıntı yoktu geçer sandım ancak şuanda halsiz ve yem yemiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım lütfen fikri olan paylaşsın.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-02-03 at 15.28.32.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-03 at 15.28.32.jpeg
    126.6 KB · Görüntüleme: 8
  • WhatsApp Image 2023-02-04 at 12.36.49 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-04 at 12.36.49 (1).jpeg
    151.1 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba, bir çok hastalığın ortak belirtilerinden biri iştah kaybı ve ishal görünümlü dışkılar. Ne süredir bu durumda? Su tüketimi fazla mı? Yem harici ek gıdalar veriyor musunuz biraz detaylandırır mısınız?

Merhaba, bir çok hastalığın ortak belirtilerinden biri iştah kaybı ve ishal görünümlü dışkılar. Ne süredir bu durumda? Su tüketimi fazla mı? Yem harici ek gıdalar veriyor musunuz biraz detaylandırır mısınız?
1 hafta oldu . su çok tüketmiyor belki bir defa içerken görüyorum yem harici faklı gıda vermiyorum daldarı aldım yeni daha önce karışık yem ve yulaf tüketiyordu .şimdi yulafı kaldırdım aspur koydum .

Evet öncelikle bunların yapılması lazım ancak 2 gün içinde toparlaması gerek. Geçmez ise dediğim ilaç denenebilir. Ek olarak 1 dilim çekirdeği çıkartılmış elma da iyi gelecektir.

Geri