Merhaba arkadaşlar. Tedavi geçmişimizi az çok biliyorsunuz. Dişi kuşumda Yeşil iz bırakan sulu dışkılama vardı. Buradaki arkadaşların da yönlendirmesiyle dışkıları özm laboratuvara gönderdim. Tahlil sonucu koksidiyoz ve streptokok tespit edildi. Koksidiyoz için netcox kullandım 4 gün.Veteriner 4 gün netcox 2 gün temiz su sonra 2 gün daha netcox demişti. 2 gün temiz su arasında dışkılar kötüleşti. Aşırı yemli dışkılama oldu. Veteriner reflor önerdi. 4 gün reflor kullandım. Dışkılar tam düzeldi kurtulduk artık derken son 2 gündür gene yeşil iz bırakmaya ve sulu olmaya başladı dışkılar Veterinerle görüştüm. 1 tane daha antibiyotik vermişti streptokok için. FLORMİS %30. Buna başlayalım mı dedim. Yok dedi gene reflor verelim 4 gün boyunca. Dün öğlen saat 3 gibi refloru hazırladım gagasına sık sık tutarak içirdim. Dün gece 12de temiz su verdim. Bugün öğlen 12de de gene reflor verdim. Dün gece yaptığı dışkılar AYNI TEDAVİ ÖNCESİ yaptığı gibi şekli bozuk yeşil iz bırakıyor ve cıvık Neyse ki kuşun neşesi yemesi içmesi yerinde. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Maddi ve manevi olarak tükendim. Ne yapmalıyım arkadaşlar artık aklıma birşey gelmiyor @Doğanay Y. @Ümit T. @neanderthalensis