Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuşumu yeni aldım. Kasindigi icin bit olma korkusu vardı. Sonra duvarda minik minik beyaz böcekler gördüm ama çok küçük sizce bit midir? Bitse nasil geçiririm?
Merhaba, şeffaf hafif örümcek formlu çok küçük olanlar henüz yavru kan bitidir. Yetişkinliğe ortalama 4-5 gün sonra geçiyorlar. O evrede kanla besleniyor. Gördüğünüz an öldürmelisiniz. Akşam ışıkları söndürdükten yarım saat sonra el feneri ile kafes kontrolü yapınız. Gezinen nokta büyüklüğünde parazitleri görürseniz hızla önlem almanızda yarar var. Nereye konaklamışlar bulmak ve tek seferde koloniyi uzaklaştırmak çok elzem
elbette ancak bizlerle pek ilgili değiller. Daha çok geceleri hareket halindeler ve kuşları inanılmaz sömürüyorlar. Çok kısa zamanda sayısı oldukça artabiliyor. Fotoğrafta görünenler için tam olarak kan biti, gece biti diyemem ancak şeffaf görünüm deyince akla ilk bunlar geliyor.
Ya birde şöyle bir sorun var normalde bu bitler kuşlardan çok uzaklaşamqz deniyor ama bizim mutfakta aynı şeyden gördüm eve mi yayılıyor yoksa gerçekten bir toz böceğimi sizce ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.