Merhaba vilmectin kullanabilirsinizMerhaba arkadaşlar. Kuşumda bit gördüm. Acaba hangi ilacı almalı ve nasıl kullanmalıyım. Acil bilgi lütfen.
Veterinerde vilmectin ensesinden damlatmak gerekiyor. 1 damla. Yoksa kuş ölebilir. Dikkatli yapmak gerekiyor. Youtubeda bakabilirsiniz çok riskli. Bence veterinere gidin yada kuscudan rica edin. Tecrübeniz yoksa kendiniz denemeyin nacizaneMerhaba arkadaşlar. Kuşumda bit gördüm. Acaba hangi ilacı almalı ve nasıl kullanmalıyım. Acil bilgi lütfen.
Böyle. Bir tane gördüm girip çıkıyordu tüyün içine. Yakaladım sonra ama başkada vardır die tedirginim.görülen bir nasıl bir bit, tarif gerekiyor
hayır bit değil ama her türlü bu tarz parazit uzaklaştırılması gerekir. Kuşu ılık su ile yıkayınız, kafesi ve ortamı temizleyiniz.Kuşu aldığım kişi kafesin içine 6-7 tane koliden daldarı attı. Acaba ondan mı geçti. Peki bu bit mi? Yem olarakta versele laga kullanıyorum ama onuda kontrol ederim.
hayır bit değil ama her türlü bu tarz parazit uzaklaştırılması gerekir. Kuşu ılık su ile yıkayınız, kafesi ve ortamı temizleyiniz.
Ense damlası yaptırabilirsiniz veterinerde bence o zaman kasinmalarida azalıyor 3 ay rahat edersinizçok teşekkürler. ben yine petshoplardan bir parazit ilacı alıp kullanayım mı? yoksa ılık su ve kafes hijyeni yeterli olacak mıdır _?