Hiranur ÜNLÜ
iyikus.com Üyesi
Merhaba benim kuşumun adı boncuk tam olarak 5 yaşında çok tatlı ben çok kuş iztemiştim annem ile babam da kuşcydan almışlar ama yaşını sormamışlar fakat daha çok küçüktü yavruyu 5 yaşında kocaman oldu 2 gün önce ben canlı dersteydim kardeşim aşahıdaydı kardeşim de 5 yaşında kuşum uçarken duvara çarpmış kardeşim geldi anneme söyledi ben de o sırada duydum dedi ki:"anne kuş duvara çarptı" ben tabi o anda çok korktum bizim evimiz dublex salon aşagı katta ben hemen aşagı salona indim baktım boncuk yerde yatıyor hareket etmeye çalışıyor ama hareket edemiyor uçamıyorda kanatlarını açamıyor sonra boncugu elime aldım normalde ele almaktan hoşlanmaz ama nasıl korktuysa ayaklarıyla Ekim nasıl sımsıkı tutuyor beni bırakma der gibi sonra kafesine koydum. Çok sessizdi ben canlı dersime gittim. Canlı ders bittikten sonra aşagı indim baktım hala sessiz sessiz duruyor biraz kendine bırakalım dedi annem sonra internetten araştırmış şekerli su önermişler sonra annem şekerli su ve küçük havlu getirdi avluyuüstüne örtük şekerli suyds verdik abi bu sırada benim odamdaydı u mesaıasarkende benim odamda ve uçamıyordu şimdi şimdi biraz uçuyor ama kısa mesafede bile çok yoruluyor ve gagasının altı sanırım yaralanmış fotoğrafını da aşağıda
Atacağım Sizce ne yapabilirim?
(bunlar ilk günkü fotoğrafları)

Bunlarda bugünkü fotoğrafları (mesajı attığım günki)

Buda gagasının fotoğrafı (Gine mesajı attığım gün çektim)

Buda hastakanmadan 1 hafta önceki fotografı

Atacağım Sizce ne yapabilirim?
(bunlar ilk günkü fotoğrafları)

Bunlarda bugünkü fotoğrafları (mesajı attığım günki)

Buda gagasının fotoğrafı (Gine mesajı attığım gün çektim)

Buda hastakanmadan 1 hafta önceki fotografı

Moderatör tarafında düzenlendi: