Bozuk dışkı

cicikuss_4

Forum Sakini
Merhaba kuşumun dışkısı iki gündür görseldeki gibi. Dün sabah ilk uyandı çok su içti sonra sulu dışkı bıraktı hep bende dışkı bozuk diye dün probiyotik koydum. Bugün de probiyotik koydum suyuna. Yemesi içmesi enerjisi güzel tünekte bir video da ekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20210623_120303_269.jpg
    IMG_20210623_120303_269.jpg
    228.5 KB · Görüntüleme: 23
İmkanınız varsa İstanbul'a götürün kuşu yoksa son çare olarak laba örnek verebilirsiniz. Dışkıdan alınacak sonuç yanıltıcı olabilmektedir.

Oyla 0
Bu tarz laboratuvarlar normalde hayvan çiftliklerinin yapılması zorunlu olan düzenli analizlerini yapıyor, ayrıca veteriner kliniklerine iş yapıyorlar. bu ücrete aslında hobicilere iyilik olsun diye yapiyor bile denilebilir :)

Bu tarz laboratuvarlar normalde hayvan çiftliklerinin yapılması zorunlu olan düzenli analizlerini yapıyor, ayrıca veteriner kliniklerine iş yapıyorlar. bu ücrete aslında hobicilere iyilik olsun diye yapiyor bile denilebilir :)
Merhaba. Benim de paylaştığım bir soru var ilgilenebilir misiniz?

Oyla 0
İlacın zararı olur mu peki onu yorar mı? Temin edicem olabildiğince çabuk. Yem yemesini de kontrol ediyorum sürekli şimdi daha da ağırlık veririm çok teşekkür ederim bir de kullanımını yazarsanız çok çok sevinirim
sitraks alınabilir eczaneden. Biraz nadir bulunur ama vardır mutlaka. Nilverm alınabilir bulunmazsa.
Hangi ürünü alacağınıza göre kullanımı değişir. Sitraks sadece 1 gün kullanılır.

Oyla 0
İmkanınız varsa İstanbul'a götürün kuşu yoksa son çare olarak laba örnek verebilirsiniz. Dışkıdan alınacak sonuç yanıltıcı olabilmektedir.
Ya bilmiyorum bir kere daha dışkı bu şekildeydi çok şükür kendi geçti kuşta gerçekten en ufak bir farklılık yok dışkı dışında ki o da gün içinde bazen çok düzgün bazen attığım şekilde oluyor 2 gündür. Çok sağ olun hepiniz ama bence şimdilik istanbula gitmelik veya tahlil yaptırmalık bir durum yok. Doğanay abinin dediğini uygulayayım sonuç alamazsam tekrar alırım fikirlerinizi çok sağ olunn yardımlarınız için

Oyla 0
sitraks alınabilir eczaneden. Biraz nadir bulunur ama vardır mutlaka. Nilverm alınabilir bulunmazsa.
Hangi ürünü alacağınıza göre kullanımı değişir. Sitraks sadece 1 gün kullanılır.
Abi sitraks bulamıyorum nilvermin bir yan etkisi zararı olur mu alsam yine aramaya devam edeceğim ama depolarda yok dediler zor bulurmuşum onu

Oyla 0
Kontil kullanmayın bir işe yaramıyor! Levamizol etken maddeli herhangi bir ilaç olur. Sitraks, nilverm, mintiverm, levapar, istemizol vb. gibi herhangi bir levamizol etken maddeli ilaç olur..

Ancak bazı vet ilaçlarının içeriğinde levamizole ek olarak, oksiklozanid ve triklabendazol gibi ikinci bir etken madde oluyor. İkinci etken madde olan ilaçları kesinlikle kullanmayın! Kuşlara ağır geliyor dokunuyor!

Oyla 0
Geri