Hosmanoglu
iyikus.com Üyesi
Önerdiğiniz model hangisi hocam?Merhaba @Hosmanoglu kardeşim, bu kafesi incelemiştim oldukça ama bu modeli önermiyorum ben. Kullanmadım lakin yuvalıkların konumu itibariyle doğru değil sultanlara.
Hocam bst değil tabiki. Kuş sayım gün geçtikte artıyor. Sahiplendiremiyorum ver abisi çocuk kuş istiyor diyenlere. Kafeslerim çok dağınıklık ortaya çıkarıyor toplu ve temiz bir sistem bulmak istiyorum. Bstnin otomatik olması sadece cazip geldi.BST mi olmalı illa? Malzemeden dolayı mı yoksa tercih sebebiniz?
Bu kadar ustalığım yok maalesefBir üstadın benzer kafes yapım linki vardı. Belki konuyla tam alakalı değil ama işine yarar belki
“KENDİN YAP” MDFLAM Üretim Box Kafes Yapımı
Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır düşündüğüm bir sistemdi kafes yapımı. Araştırmalarım sonunda bir çok malzeme içerisinden, MDF (Medium density Fiberboard) tercih ettim. Bu malzeme suntaya göre daha yoğun, daha sağlam, daha dayanıklı bir malzeme. Lam. Kaplama ile su mukavemeti tamamen artıyor...iyikus.com
BTS kafesi YouTubede aytan üretim diye bir kanal kullanıyor memnun hatta 3-5 ay önce daha büyüklerini aldı. Ancak kendi tecrübem değil. 1 yıldır falan takip ediyorum bir sikayetini duymadım.Bu kadar ustalığım yok maalesef
Teşekkür ederim bi bakayım.BTS kafesi YouTubede aytan üretim diye bir kanal kullanıyor memnun hatta 3-5 ay önce daha büyüklerini aldı. Ancak kendi tecrübem değil. 1 yıldır falan takip ediyorum bir sikayetini duymadım.
Benim kuşlarım sultan papağanı. Muhabbet besliyor bu sayfa. Doğanayın dediği kafamda takılı kaldı.BTS kafesi YouTubede aytan üretim diye bir kanal kullanıyor memnun hatta 3-5 ay önce daha büyüklerini aldı. Ancak kendi tecrübem değil. 1 yıldır falan takip ediyorum bir sikayetini duymadım.
Toparlı olması şart oldu hocam. Evde olduğu için temizlik konusunu pratikleştirmem lazım.Dolap şart değilse bence tel kullanın ya da daha ömürlük malzemeli kafesler seçin.
Sanırım ben bir üretimhane vs. açacağım en sonOluklu bir malzemeden yapılıyor bu dolaplar. Bir bit sorunun oluşursa eğer dolaplar çöp haberin olsun
görseldekinin aynısını 4 aydır kullanıyorum. konforlu rahat olduğu kadar zor yönleri de yok değil. belki ileride detaylı bir inceleme yapabilirim.Daha önce Bst kafes kullanıp memnuniyet durumunu paylaşan arkadaşlara ihtiyacım var. Görseldeki ürünü ya da muadilini kullanan var mıdır ?
Sultan papağanında mı kullanıyorsunuz?görseldekinin aynısını 4 aydır kullanıyorum. konforlu rahat olduğu kadar zor yönleri de yok değil. belki ileride detaylı bir inceleme yapabilirim.