BST Kafes Kullanıcısı Var Mıdır?

Hosmanoglu

iyikus.com Üyesi
Daha önce Bst kafes kullanıp memnuniyet durumunu paylaşan arkadaşlara ihtiyacım var. Görseldeki ürünü ya da muadilini kullanan var mıdır ?

Ekli dosyalar

• IMG_20210103_202524.jpg
    IMG_20210103_202524.jpg
    195 KB · Görüntüleme: 11
Bir üstadın benzer kafes yapım linki vardı. Belki konuyla tam alakalı değil ama işine yarar belki

Oyla 0
BST mi olmalı illa? Malzemeden dolayı mı yoksa tercih sebebiniz?

Oyla 0
BST mi olmalı illa? Malzemeden dolayı mı yoksa tercih sebebiniz?
Hocam bst değil tabiki. Kuş sayım gün geçtikte artıyor. Sahiplendiremiyorum ver abisi çocuk kuş istiyor diyenlere. Kafeslerim çok dağınıklık ortaya çıkarıyor toplu ve temiz bir sistem bulmak istiyorum. Bstnin otomatik olması sadece cazip geldi.

Oyla 0
Bir üstadın benzer kafes yapım linki vardı. Belki konuyla tam alakalı değil ama işine yarar belki
Bu kadar ustalığım yok maalesef ☺️

Oyla 0
Dolap şart değilse bence tel kullanın ya da daha ömürlük malzemeli kafesler seçin.

Oyla 0
BTS kafesi YouTubede aytan üretim diye bir kanal kullanıyor memnun hatta 3-5 ay önce daha büyüklerini aldı. Ancak kendi tecrübem değil. 1 yıldır falan takip ediyorum bir sikayetini duymadım.
Benim kuşlarım sultan papağanı. Muhabbet besliyor bu sayfa. Doğanayın dediği kafamda takılı kaldı.

Oyla 0
Oluklu bir malzemeden yapılıyor bu dolaplar. Bir bit sorunun oluşursa eğer dolaplar çöp haberin olsun :)

Oyla 0
Pvc kafesler bit sardı mı kanal boşluklarına yuva yapıyor asla bitmiyor arkadaşımdan biliyorum son resimdeki Doganay hocamın tavsiyesi daha mantıklı

Oyla 0
Daha önce Bst kafes kullanıp memnuniyet durumunu paylaşan arkadaşlara ihtiyacım var. Görseldeki ürünü ya da muadilini kullanan var mıdır ?
görseldekinin aynısını 4 aydır kullanıyorum. konforlu rahat olduğu kadar zor yönleri de yok değil. belki ileride detaylı bir inceleme yapabilirim.

Oyla 0
Geri