Bu bicirik bu hareketi neden yapiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruyaC.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ruyaC.

iyikus.com Üyesi
Arkadaslar yavru papaganim bu hareketi bisey yedigimde ozellikle cok yapiyor. Ciddi derecede bagirdigi icin uzuluyorum ve ortalama 3 5 dakika boyle devam ediyor ne zamanki agzimdan birsey yiyor ozaman rahatliyor. Vermesem uzuluyorum verince uzuluyorum dokunur diye ne yapacagimi sasirdim 🙈

lütfen kuşu ağzınızla, ağzınızdan çıkan şeylerle, dudaklarinızla, burnunuzla vb temas ettirmeyiniz. sizde doğal olarak bulunan stafilokok bakterileri bu şekilde bulaşır
Sanirim tam olarak karnini doyuramiyor. Yumurta hasladim sarisini ufaladim tabaga koydum yemedi siringayla vermeye calistim biraz verdim ama kacmaya calisiyor. En son agzimla besledim. Bilmiyordum beslenmemesi gerektigini bir sey olmaz insallah :(

Bu ses aslında pek istenmeyen seslerden. Bir kaç gün kolay sindirebileceği tohumları sunarak gözlem yapabilir misiniz?
Örneğin aspur, japon darısı, yulaf ya da dal darı asılabilir. Yeterli beslenememesinin sebebi sindirim sorunları ya da kursak enfeksiyonu da olabilir. Sultanlar için daha çok kullanılan sütten kesme durumun devamı gibi yorumlanmalı, acınaklı gelse de kulağa bir miktar beklentisi var sizden. :(

Diğer bir açıklaması da henüz tam güven kazanmış olmaması ama iletişim kurmak istediği şeklinde de yorumlanıyor.

Son düzenleme:
Bu ses aslında pek istenmeyen seslerden. Bir kaç gün kolay sindirebileceği tohumları sunarak gözlem yapabilir misiniz?
Örneğin aspur, japon darısı, yulaf ya da dal darı asılabilir. Yeterli beslenememesinin sebebi sindirim sorunları ya da kursak enfeksiyonu da olabilir. Sultanlar için daha çok kullanılan sütten kesme durumun devamı gibi yorumlanmalı, acınaklı gelse de kulağa bir miktar beklentisi var sizden. :(

Diğer bir açıklaması da henüz tam güven kazanmış olmaması ama iletişim kurmak istediği şeklinde de yorumlanıyor.
Gozlemledigim kadariyla aciktiginda yapiyor. Karni tokken hic boyle degil. Bugun canimi sikan baska bi durum var acikcasi. Sanki bi tik fazla uyudu bugun. Tuyleri kabarik duruyor genelde. Biraz oyin oynadi az once ama umarim daha cok minik oldugu icindir bu hali 😔

Gozlemledigim kadariyla aciktiginda yapiyor. Karni tokken hic boyle degil. Bugun canimi sikan baska bi durum var acikcasi. Sanki bi tik fazla uyudu bugun. Tuyleri kabarik duruyor genelde. Biraz oyin oynadi az once ama umarim daha cok minik oldugu icindir bu hali 😔
elle besleme yapmanızı önereyim o zaman. En azından günde bir kez

Geri