Bu dışkı normal mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Enes153
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu dışkı bana biraz büyük ve fazla açık renk gibi geldi eş kuşlarımın dışkıları neden olabilir.

Son düzenleme:
Dişi kuşun dışkısı mı büyük olanlar? Yumurtaya başlayacak kuş dışkısı gibi ya da kuluçkaya yatan

Merhaba.Bu dışkıyı görmemin arasından 1 hafta geçti hala yumurta gelmedi.Ama dişi sürekli yuvalıkta gece yuvalığa girme alışkanlıkları yoktur gece de yuvalıktaydı çıkıyor.Biraz sonra tekrar giriyor şu an yuvalıkta pek rahatsız etmek istemiyorum çıkınca fotosunu eklerim.Bunlae yumurta habercisi mi?Ara sıra erkek de yanına girip çıkıyor.Birde kuşlarım yuvalığın içinde birşey istemiyor koyduğum anda dışarı atıyorlar yumurta gelirse sorun olur mu?follukları var.

Yuvada yoğun zaman geçirme yumurta habercisi değil tam olarak. O yolda hazırlandığının göstergelerinden bir tanesi. dişi kuş prova yapıyor yeni yumurtalar gelene kadar

Saat 7 den beri hiç çıkmadan oturuyor dişi.Yumurta yapıcak diye düşünüyorum bu kadar aralıksız oturmamıştı.Doğrumudur.Resim çekicekdim ama çıkmıyor hiç delikten görünüyor.Aynı yerde yatıyor.

Saat 7 den beri hiç çıkmadan oturuyor dişi.Yumurta yapıcak diye düşünüyorum bu kadar aralıksız oturmamıştı.Doğrumudur.Resim çekicekdim ama çıkmıyor hiç delikten görünüyor.Aynı yerde yatıyor.
eli kulağındadır belki de yapmıştır yumurta. Rahatsız etmeyin.

İlk yumurta geldi.Doğanay bey başta siz olmak üzere tüm foruma teşekkür ederim.Bu süreçte çok yardımcı oldunuz.Erkek sorun çıkartır diye korkuyordum.Allah tan hiç bir sorun olmadı beraber yumurta bakıyorlar birde dişi çıkıyor ara sıra erkeğe bırakıyor yuvayı.Erkek de yumurtaları sıcak tutabilir değil mi?Çok mutluyum.Tam 9 aydır bekliyoruz sonunda geldi.

Son düzenleme:
Geri