@Frknnrgz , videoyu izledim. İç parazit konusunun karışıp karışmamasının bir önemi yok. Videoda özellikle kullanım şeklinin yanlış önerilmesine değinmiş ki haklıdır. Bir çok forum, video, blog, sosyal medya kanalları 5 gün üst üste kullanım önerse de yanlıştır. Forumumuzda böyle bir önerme de hiç olmamıştır. Dış ve iç parazit için yıl içinde mutlaka tedavi ya da kür mahiyetinde ürn kullanımını ben doğru bulmaktayım. Diğer ilaçlara nazaran öncelikleri bana göre fazladır. Bir çok ilaca göre de Ayhan hocanın dediği gibi karmaşık olmayan bir üründür. Yüksek dozu sakıncalıdır. Bu etken maddeli ürün kullanıldıktan yaklaşık 1 saat sonra % 90’ı idrarla atılır. Deri yoluyla uygulamasını yapmadığımızdan oral yolun etkisi daha düşük olmaktadır.
Ürün ideal dozda verildiğinde toksik etkisi bulunmamaktadır ve veteriner önerisine göre kullanım süresi de değişebilir. Her ilacın dozaj aşımında toksik olduğunu da unutmamak gerekir. Bu ilacın tek tedavi ettiği kurtcuklar değildir.
'Kullanıp kullanmama kararı tamamen konu sahibinin tekelindedir. Her hâlükârda veteriner ile iletişim kurulmalıdır.