Muhabbet kuşum dışkısı geçen dün yeşil beyaz tondaydı sonra böyle siyaha yakın bir dışkı yaptı kara ekmek yedi,ardından düzeldi yine bugün gelip annemin ağzından çörek yemeye çalıştı,hamur ekmek görünce dayanamıyor ağızdan yemeye çalışıyor annemde vermiş,dedimki tavalar teflon,başlı başına bir zehir zaten birde onda pişen çöreğimi yedirdin dedim,istiyor kıyamıyorum bende verdim diyor,böyle bir yaramazlıkları var bizim kuşun az önce cam kaba temiz içme suyu ve respiramax mentol 3 damla,hepacarnitol 1 damla damlattım,bunlar veterinerin verdiği ilaçlar,birisi solunum yolu açıcı ve kekik içeriyor,diğeri karaciğer koruyucu,kuyruğundada hafif sallantı oluyor uyku uyurken ve uyandıktan sonra sabit dururken kuyruk atması kalp çarpıntısı ile kuyrukta beraber atıyor,dışkısı bu şekil.
Normalde dışkısı böyle olurdu hep ;
Yumurtalı mamada yiyor hele yumurtalı mamanın içindeki nijer tohumlarını yiyor en çok,yumurtalı mamayı haftada bir veriyorum.Sizce yediklerinden dolayımı ? Yoksa bir hastalığımı var ? Yoksa zehirlendimi ? Kafasında yeni tüy kapsülleride çıkıyor.Veterinere götüreceğim,götürene kadar içim rahat etmeyecek size sorayım dedim.
Yanlışlıkla avirelax yazmışım,verdiğim ilaç respiramax'tı düzelttim.
Normalde dışkısı böyle olurdu hep ;
Yumurtalı mamada yiyor hele yumurtalı mamanın içindeki nijer tohumlarını yiyor en çok,yumurtalı mamayı haftada bir veriyorum.Sizce yediklerinden dolayımı ? Yoksa bir hastalığımı var ? Yoksa zehirlendimi ? Kafasında yeni tüy kapsülleride çıkıyor.Veterinere götüreceğim,götürene kadar içim rahat etmeyecek size sorayım dedim.
Yanlışlıkla avirelax yazmışım,verdiğim ilaç respiramax'tı düzelttim.
Son düzenleme: