Anladım hocam durum iyiye gitmezse alacağım. Teşekkürlerakyolkardeslerde görmüştüm yakın zamanda. Bir miktar pahalı bir ilaç bu nedenle almadan önce triflucan ile tedavisinin sürecini gözlemleyiniz. @İpek.s hocamın dediği gibi @grpet ile de iletişim kurabilirsiniz.
Sıradan mantarsa bu gereksiz ancak megabakteri varsa kullanılması gerekilen bir ilaç.Kuşuma mantar teşhisi konuldu şuan Triflucan kullanıyoruz hekimimiz bir de bu ilacı söyledi. Amphotericin B. Yüzde yüz tedavi ediyormuş ama Türkiye de yokmuş Almanya dan getirtirilebilir dedi ama daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım bildiğiniz bir site var mı bu ilaca ulaşan
Ekli dosyayı görüntüle 29592
İkisi arasındaki fark nasıl anlaşılıyor hocam. İnternetten baktığıma göre megabakteri teşhisi zormuş, mikroskopla mantarlar gözüktüSıradan mantarsa bu gereksiz ancak megabakteri varsa kullanılması gerekilen bir ilaç.
Tam tersi kolay. Gördüğünüz megabakteri olabilir fotoğraf şart amaİkisi arasındaki fark nasıl anlaşılıyor hocam. İnternetten baktığıma göre megabakteri teşhisi zormuş, mikroskopla mantarlar gözüktü
Çok mantar olduğu söylenildi hocam daha çok küçükmüş,Kuşların bünyesinde belirli oranlarda bariniyor megabakteri. Bu nedenle bir miktar olması sorun olmaz.