Arkadaslar kafes degistirmek istiyorumda bu tarz kafese yuvaligi takabilirmiyim?
Yükleniyor...
www.amazon.de
Takabilirsiniz. Giyotin kapı buna müsait. Bu arada Amazon TR'de 50 birim paraya 1 veya 2 paket yem alırken Amazon DE'de devasa boyutta bir kafes alınabiliyor olması beni çok üzdü.Arkadaslar kafes degistirmek istiyorumda bu tarz kafese yuvaligi takabilirmiyim?
Yükleniyor...
www.amazon.de
üzerine bir 50 daha koyarsaniz burada cifthane üretim kafesi alabiliyorsunuz. BU kafes gözüme carpti, icinde ki esyalari felanda veriyorlar. Umarim euro ve dolar bir an önce düsürde ekonomi düzelirTakabilirsiniz. Giyotin kapı buna müsait. Bu arada Amazon TR'de 50 birim paraya 1 veya 2 paket yem alırken Amazon DE'de devasa boyutta bir kafes alınabiliyor olması beni çok üzdü.![]()
Almanya piyasasını bilmiyorum ama bence kesinlikle alın. Amazon zaten çok iyi bir ticaret sitesi.üzerine bir 50 daha koyarsaniz burada cifthane üretim kafesi alabiliyorsunuz. BU kafes gözüme carpti, icinde ki esyalari felanda veriyorlar. Umarim euro ve dolar bir an önce düsürde ekonomi düzelir