Bu kuşun nesi olabilir

cicikuss_4

Forum Sakini
İyi günler öncelikle şunu belirtmek isterim ki muhabbet kuşu biraz önce öldü. Bir tanıdığımın sağlıklı muhabbet kuşu bir anda titremeye başlamış öncesinde hiçbir belirti vermemiş sağlıklıymış.Bir anda düşmüş çırpınmaya başlamış sonra nöyle olmuş. Kuş terledi sanmış yıkamış sorun devam etmiş zaten 1 saat içinde kuş öldü.Acaba solunum yolunu bir şey mi tıkadı falan siye düşündük. Ben bunun sebebini çok merak ettim ileride vaşımıza gelirse diye öğrenmek isterim ve belki benim gibi düşünenler de olur. Anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Merhaba, kaybınız için üzüldüm. Video açılmadı ama anlattıklarınıza göre yorum yapacak olursam eğer kuşların ter bezleri olmadığından terlemezler ve bundan dolayı az su tüketirler. Salmonella gibi ilerlemiş hastalıklarda belirttiğiniz durumlar olabilir. Bir de ani kalp krizi kuşlarda çok sık gözlemlenen bir rahatsızlıktır.

Oyla 0
Merhaba, kaybınız için üzüldüm. Video açılmadı ama anlattıklarınıza göre yorum yapacak olursam eğer kuşların ter bezleri olmadığından terlemezler ve bundan dolayı az su tüketirler. Salmonella gibi ilerlemiş hastalıklarda belirttiğiniz durumlar olabilir. Bir de ani kalp krizi kuşlarda çok sık gözlemlenen bir rahatsızlıktır.
Ben videoyu tekrar atayım dğeişik bir durum var onu da görmenizi isterim çok teşekkür ederim bir de şunu belirtmek isterim ki öncesinde normalmiş dışkı falan her şeyiyle normal bir kuşmuş bi anda düşmüş titremeye başlamış ve 1 2 saatte öldü zaten :(

Oyla 0
Videoyu izledim. İlerlemiş bir solunum sıkıntısı gibi yaptığı şey. Muhtemelen geç kalındı ya da fark edilmedi. Çok iyi saklayabiliyorlar sorunlarını. İyi gözlem yapmak gerekli

Oyla 0
Videoyu izledim. İlerlemiş bir solunum sıkıntısı gibi yaptığı şey. Muhtemelen geç kalındı ya da fark edilmedi. Çok iyi saklayabiliyorlar sorunlarını. İyi gözlem yapmak gerekli
Çok teşekkür ederim valit ayırdığınız için. Solunum yolunu nir şey tıkamış olabilir mi? Ya da böyle bir şeyin olduğuna şahit olsak ne gibi bir yaklaşımımız olması gerekiyor kuşa yardım etmek adına

Oyla 0
Geri