Bu nasıl dışkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Benzersiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Benzersiz

Forum Sakini
Dışkı normal ama peçeteye su gibi bişe bırakıyor hafif sarımtırak sizce bir sorun mu var?

Screenshot_20210303-172837.jpg

Ayrıca kuşum tüyünde

Düşürdü tüyler büyük olanı bügün düşürdü

Dışkının beyaz kısmı var fotoğrafta gözükmemiş

@Doğanay Y.

Baktiriyel enfeksiyon gibi sizce ne? - Aynı dışkılar bir süre bekledikten sonra- ne yapmalıyım? az bişe leke bırakmış

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210303-174055.jpg
    Screenshot_20210303-174055.jpg
    316.3 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20210303-194338.jpg
    Screenshot_20210303-194338.jpg
    371.8 KB · Görüntüleme: 18
Tek bir mesajda toplu yorum yapmaya özen gösteriniz. Dışkılar problemli görünüyor biraz. Tam olarak neden olduğunu söyleyemem çünkü belirgin bir problemi işaret etmiyorlar. 2 gün probiyotik ağırlıklı bir bakım geçiniz ve bu konuya tekrar görsel ekleyiniz

Oyla 0
Probiyotik yok şuan elimde yok. Ne yapmalıyım? Yoğurt suyuyla nasıl evde peribiyotik yapalıyor anlatırmısınız? Kuzu kuluğu ve ıspanak yedi biraz fazla üçgün boyunca 5 tane kuzu kulağı ve 1 tane ıspanak yadi bu yapabilir mi?
Tek bir mesajda toplu yorum yapmaya özen gösteriniz. Dışkılar problemli görünüyor biraz. Tam olarak neden olduğunu söyleyemem çünkü belirgin bir problemi işaret etmiyorlar. 2 gün probiyotik ağırlıklı bir bakım geçiniz ve bu konuya tekrar görsel ekleyiniz
Özür diliyorum. @Doğanay Y.

Son düzenleme:
Oyla 0

Oyla 0
@Doğanay hocam hala geçmedi tüyünde olduğu için olabilir mi? Probiyotik yaptım içti

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210308-130152.jpg
    Screenshot_20210308-130152.jpg
    206.4 KB · Görüntüleme: 27
Oyla 0
Neden kaynaklı olabilir? Aspur, daldarı,kırmısı sarı beyaz darı yulaf yiyor
Çeşit li meyve sebze yiyor

Oyla 0
Sizce tedavi olarak ne yapmalıyım?

Ayrıca nedeni nedir ki paktiriyel enfeksiyon olmuş
bir çok nedeni olabilir. Beslenmeden bakımına kadar, bünyesel yatkınlıkları da söz konusu olabilir. Zaten tüy dönemi zayıflayan bağışıklıkta fırsat kollayan bakteriler harekete geçebiliyor.

Oyla 0
bir hafta b vitamini takviyesini keser misiniz?
Duruma tekrar bakalım o süreçte

Oyla 0
sadece dışkıya yansımasını görmek istiyorum. Bu nedenle 3-5 gün vermezseniz yem harici bir ürün ona göre yorum yapalım. Ardından eski düzenine dönebilirsiniz.

Oyla 0
Hocam genl anlamda dışkılar böyle dün sabah biraz toparlıyordu akşam böyle oldu. Şuankı dışkılarda sindirilmememiş yem yok. Şuanki dışkı elledimde hala tam kurumamış. Tedavi olarak ne yapmalıyım? Görüşleriniz nedir?
@Doğanay Y. @neanderthalensis @Ümit T. @Muratsani @VBZE433

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210314-105506.jpg
    Screenshot_20210314-105506.jpg
    416.6 KB · Görüntüleme: 12
Oyla 0
Dışkılar inanılmaz kötü diyemem ancak enfeksiyon olma olasılığı var. Herhangi farklı bir belirtiniz var mı son gözlemlerinizde (hareket anlamında)?

Oyla 0
Dışkılar inanılmaz kötü diyemem ancak enfeksiyon olma olasılığı var. Herhangi farklı bir belirtiniz var mı son gözlemlerinizde (hareket anlamında)?
Hayır. eş almayı düşünüyordum hasta gibi oldundan almadım.bu nedenle elime kur yapayor kabuksuz aspur ve sarı darı kusuyor ara sıra.

Şuanki dışkılar dahi iyi akşama göre 1 2 saat sonra sabah dışkısı fotoğraf atçam

Oyla 0
Geri