Bu nasıl dışkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Benzersiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Benzersiz

Forum Sakini
Dışkı normal ama peçeteye su gibi bişe bırakıyor hafif sarımtırak sizce bir sorun mu var?

Screenshot_20210303-172837.jpg

Ayrıca kuşum tüyünde

Düşürdü tüyler büyük olanı bügün düşürdü

Dışkının beyaz kısmı var fotoğrafta gözükmemiş

@Doğanay Y.

Baktiriyel enfeksiyon gibi sizce ne? - Aynı dışkılar bir süre bekledikten sonra- ne yapmalıyım? az bişe leke bırakmış

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210303-174055.jpg
    Screenshot_20210303-174055.jpg
    316.3 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20210303-194338.jpg
    Screenshot_20210303-194338.jpg
    371.8 KB · Görüntüleme: 18
Genel dışkılar böyle. Bugün yıkadım armutu kurulamadım yani sulu+ armut yedi sonra böle sarı değil ama dışkı altına su bırakıyordu 4 sışkı sonra geçti yine böyle yapmaya başladı. Kısacası armut isal yaparmı? Tedavi olarak ne yapmalıyım?

@Doğanay Y.
@Muratsani
@Ümit T.
@neanderthalensis
@taha.aktaas

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210316-223214.jpg
    Screenshot_20210316-223214.jpg
    325.4 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20210316-223210.jpg
    Screenshot_20210316-223210.jpg
    345.7 KB · Görüntüleme: 13
Oyla 0
Yani zaten idrarıda dışkıyla bırakırlar. Bu kadarı da normal:) Armut ishal yapabilir. Tüketimi konusunda dikkatli olmak lazım. Ayrıca, özellikle bazı meyveler yüksek su içerir, bu nedenle tüketimi sınırlı tutmak gerekli.

Oyla 0
Hocam eskiden olmuyordu ama

Bana da bakteriyel enfeksiyon gibi geldi ama dışkı dışında belirti yok
Yani zaten idrarıda dışkıyla bırakırlar. Bu kadarı da normal:) Armut ishal yapabilir. Tüketimi konusunda dikkatli olmak lazım. Ayrıca, özellikle bazı meyveler yüksek su içerir, bu nedenle tüketimi sınırlı tutmak gerekli.

Son düzenleme:
Oyla 0
Dışkıları bozuk. Ancak net bir yorum için zor bir dışkı. Herhangi bir ilaç kullandınız mı?

Oyla 0

Bana da bakteriyel enflasyon gibi geldi ama dışkı dışında belirti yok
Hepimizin ara ara başına geldiği gibi; yanlışlıkla yazmışsınız ama, günümüz enflasyon artışlarına tam da aradığım tanım " bakteriyel enflasyon " süpersiniz (y) :)

---

Ara ara değişken dışkılar oluyor, süreklilik arzetmediği müddetçe üzerinde durmuyorum şahsen... Yani hangi besinin yaptığını düşünüyorsanız ona ara verip bakalım tekrar derim...

Oyla 0

Bana da bakteriyel enflasyon gibi geldi ama dışkı dışında belirti yok

devam ederse sitrax + sulphamezathine kullanılabilir ancak bence acil bi durum yok. kaliteli bir multivitamin ve probiyotik kuşun bağışıklık sistemini ve bağırsak florasını toparlamaya yardımcı olabilir

ilave olarak, armuttaki bakteriler fermantasyon yaparak meyve şekerini alkole çevirir, dışkıyı bir parça etkilemesi normal

Oyla 0
Kuşuma kuş kumu veriyorum ayrı bir kapta ondan sonra oldu hergün kuş kumu tüketiyor bunun yapacanı sanmıyorum ama yenide kesçem belli bir süre.

Birde plastik bir oyuncak almışlar kardeşime bükülüp birleştire biliyor
Bende bizimkine salıncak yaptım (aldım salıncaktan daha çok seviyor) günde 1 - 2 saat toplam sallanıyor. Ayağına mantar falan yaparmı? Plastikya

Ülkeleri tokatlayan enflasyon benide tokatladı heralde
Ya akşam kafam güzeldi yada uzun zamandır klavye kullanmadımdan oldu

Ayrıca benim emojiler neden siliniyor

Ekli dosyalar

• IMG_20210305_233226.jpg
    IMG_20210305_233226.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Oyla 0
Geri