bu ne ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutt

iyikus.com Üyesi
Şimdi kuşumu yıkarken fark ettim bu ne anlamadım. Hastalığı geçmeye başladı derken şimdi bu çıktı inşallah kötü bir şey değildir.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-02-11 at 12.54.09.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-11 at 12.54.09.jpeg
    77.5 KB · Görüntüleme: 15
  • WhatsApp Image 2023-02-11 at 12.52.00.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-11 at 12.52.00.jpeg
    73.7 KB · Görüntüleme: 15
Ur gibi geldi bana ama hocalarımız daha net cevap verirler daha önce ne hastalığı geçirdi birde hava soğuk dikkat edin
Dışkısının etrafında çok fazla sıvı vardı zamnla halsizleşmişti şimdi iyiye gidiyor dışkısı falan düzeldi. çok kaşınıyordu dayanamadım sıcak tutuyorum . Teşekkür ederim .

O bölgede ki urlar epey kötü oluyor. Preen bezi de tam o konumda olduğundan bazen urla karıştırılabiliyor ancak sizinki daha çok tüy kisti gibi. Bazı durumlarda o şiş hep aynı kalıyor ama kimi zamanda şişmeye devam ediyor. Mutlaka veteriner hekime göstermek lazım

Samsun da ameliyat edebilecek bir hekim bulmanız zor kuşun acilen İstanbul veya İzmir e gitmesi gerekiyor... Bu tarz oluşumlar erken dönemde tespit edilirse bir şekilde ilaçlar ile çözülüyor (bazıları) ancak bu durumda ameliyat şart.

gidip kontrol ettirmeden bir şey diyemeyiz hocam. Orada da işinde uzmanlaşmış kişiler olabilir.
Dün kuşumu fakülteye götürüm kalça kısmında uropygial bezlerini mikrop kaptırmış ve orada apse oluşmuş gerekeni yaptılar ve şırıngayla ilaç verdiler . Bilgilendirmek istedim, yardımlarınız için teşekkürler inşallah kuşum iyileşir .

Geri