Burak Ayaz-
iyikus.com Üyesi
Merhaba Sipariş ettiğim ürünler geldi lakin kullanımları ile ilgili sorularım var yardımcı olur musunuz
Röhnfried Gervit W (15ML)
100ml suluğa kaç damla kullanmalıyım? Suyunu 24 saat sonra değiştiriyorum bu doğru mu ve haftada 1 kez yeterli mi
www.ozelyem.com
Bu mamayı hangi sıklıkla kullanmalıyım ve nemlendirmeme gerek var mı?
Yemlikteki kum bitince mi değiştirmeliyim yoksa bozulma gibi bir durum var mı ? ayrıca yemle karıştırmak mı yoksa ayrı yemlikte bulunması mı daha sağlıklıdır?
Röhnfried Gervit W (15ML)
100ml suluğa kaç damla kullanmalıyım? Suyunu 24 saat sonra değiştiriyorum bu doğru mu ve haftada 1 kez yeterli mi

Quik Tüm Kuşlar İçin Kuş Maması 100 Gram Muhabbet Yemleri, Kanarya Yemleri, Papağan & Paraket Yemleri, Tropical Kuş Yemleri Quik
Quik Tüm Kuşlar İçin Kuş Maması 100 Gram Muhabbet Yemleri, Kanarya Yemleri, Papağan & Paraket Yemleri, Tropical Kuş Yemleri Quik Tüm Kuşlar İçin Kuş Maması 100 GramTüm Kuş Çeşitleri İçin Uygun Doğal Mama Kanarya, finch türleri doğa kuşları, muhabbet kuşları, papağan ve tüm paraket türlerinin...

Yemlikteki kum bitince mi değiştirmeliyim yoksa bozulma gibi bir durum var mı ? ayrıca yemle karıştırmak mı yoksa ayrı yemlikte bulunması mı daha sağlıklıdır?