Bu yem markası güvenilirmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan A. Murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

A. Murat

iyikus.com Üyesi
Kuşumu ilk aldığım günden beri gold wings diye bir yemle besliyorum. Petshopa gittiğimde KİKİ max excellent adındaki bir yemin daha iyi olduğunu söyledi , ben de aldım. Ben ilk defa duyuyorum vermeye biraz tereddüt ettim sizce birşey olurmu?

Kuşumu ilk aldığım günden beri gold wings diye bir yemle besliyorum. Petshopa gittiğimde KİKİ max excellent adındaki bir yemin daha iyi olduğunu söyledi , ben de aldım. Ben ilk defa duyuyorum vermeye biraz tereddüt ettim sizce birşey olurmu?
açıkçası ben de ilk kez duydum. Bu tarz yemler yerine king üretici yemi almanızı öneririm. Petmarketburada gibi sitelerden

Yemi internette araştırınca bu görsellere ulaştım.
69326E59-A964-4571-9FBD-8A9433C8F600.jpeg
Yemin içeriğiyle, içerik oranlarıyla ilgili net birşey paylaşılmamış. Büyük ihtimalle sarı darı ağırlıklı bir yem. Bu şekilde paketinde ballı, meyveli, multivitaminli vb. yazan paketler genelde çok iyi olmuyor. Sırf tüketici alsın diye paket yüzüne her şeyi yazıyorlar. Mesela meyveli diye satılan muhabbet kuşu yemlerinden o renkli parçalar aslında kurutulmuş ve boyanmış ekmek parçalarıdır :/ Yemin ağır kötü bir kokusu yoksa, yem bayatlamamışsa şimdilik kullanın bittikten sonra yeminizi değiştirirsiniz. Büyük ihtimalle sarı darı ağırlıklı ve aspur olmayan bir yem. Biraz ak darı ve aspur karıştırırsanız daha iyi olur. bittikten sonra Doğanay hocamın dediği markayı inceleyebilirsiniz

Ben Prestige Versele Laga kullanıyorum ve çok memnunum. Bugüne kadar kuşlarımı hep o yemle besledim. Piyasadaki pahalı ve kaliteli markalardandır. Kuşlarım çok seviyor, yemeye doyamıyorlar. Yeni yem almak isterseniz size Prestige öneririm. Bilmediğiniz marka almayın bence. Gold Wings de kalitelidir. Eğer kuşlarınız seviyorsa Gold Wings ile devam etmeniz daha iyi olur.

Evet bende paketinde bulamadım o yüzden korktum açıkçası. Elimde az bir yem vardı onu verdim 1-2 gün idare eder. Önerdiğiniz yem markalarına da baktım güzel görünüyor. Ben verse laga nın pelet yemini kullanıyorum belki onun yemini almam daha mantıklı olabilir. Çok hızlı yanıt veriyorsunuz çok teşekkür ederim.

Evet bende paketinde bulamadım o yüzden korktum açıkçası. Elimde az bir yem vardı onu verdim 1-2 gün idare eder. Önerdiğiniz yem markalarına da baktım güzel görünüyor. Ben verse laga nın pelet yemini kullanıyorum belki onun yemini almam daha mantıklı olabilir. Çok hızlı yanıt veriyorsunuz çok teşekkür ederim.
Ne demek rica ederiz. Sağlıklı ve mutlu kalın ☺️

Geri