O zaman da ben çatlamazsamBiraz zaman geçsin netleşecektir. Bana dişi gibi geldi
O zaman da ben çatlamazsamBiraz zaman geçsin netleşecektir. Bana dişi gibi geldi
O böcük buldu yere uyuyo ya Ben de alıştırıyım diyorum bahaneyle gelsin hemen yatsın böyle yer görünce diyeo böcük ne yapıyor öyle maşşallah
Öğrensinler ama gene de böyle yatsınlar yaçok güzel oluyor.Şimdi ben büyük yavruyu ayrı bir yere aldım içine de yem attım.Yem kırıp kırmadığını tam anlamak için bi kaç saat dursun diyorum.Sıkıntı olur mu?Su içtiğini gördüm onu öğrenmiş.Yemide keıyo bencede üşeniyo gibi geliyor.Uçmayı çözmedikleri için şuan öyleler Bi öğrensin bak neler oluyor
Salep kırıyor aspuru tarçında yulafı kırıyor ikisini ayırıyorum diğerleri biraz daha dursunlar diye düşünüyorum.Bunlar önce bir kendileri iyice öğrensinler sonra diğerlerini alırım yanlarınaÖğrensinler ama gene de böyle yatsınlar yaçok güzel oluyor.Şimdi ben büyük yavruyu ayrı bir yere aldım içine de yem attım.Yem kırıp kırmadığını tam anlamak için bi kaç saat dursun diyorum.Sıkıntı olur mu?Su içtiğini gördüm onu öğrenmiş.Yemide keıyo bencede üşeniyo gibi geliyor.
Hadi ya Geri mi alıyım o zamanBöyle bir kafes düzeniyle ayırmıştım amaSorun olmaz ama acele etmeyin. Ne kadar anne baba yanında olurlarsa o kadar iyi.
Gündüz ayırıp akşam atıcam galiba.Bulut bırakmadı onları ayrı.Ortalığı sese verdi.Mecbur koydum geri yanlarınaDursunlar bakalım.Ama büyüklerle durdukça üşeniyo Salep çok fena.Onun küçüğü bile uçmaya uğraşırken salepte hiç çaba yok.düzende sorun yok ama dediğim gibi. Hepsini aynı anda ayırmak daha doğru olacaktır. Eğer yiyen, kıran varsa ayrılabilir bu size kalmış birşey
Yıktı cidden yaVerdim geri onun olsun çocukları.Zaten geçinemiyoruz bu aralar.Kıskanıyor bizi çocuklardan koparıyor ısırıncaBide ayırdın diye polemiğe girememsenmisin çocukları ayıran evi yıkarlar başına
İki gün sonra kendi istemeyecek ben ayırmıcamhıhı tabi tabi sesini çıkarmasalar ayıracaksın
Aynen tarçınla duman kesinler bende senin gibi düşünüyorum.Kreme dönüyor tarçının delikleri.Dumanında koyu pembe baya.Ama diğer iki sıpada bende muallaktayım.Olmadı bi petshopa sorayımfotoğraflar ok muallakta bıraktı beni. Yakından görmek lazım. Lutino, albino dişi olacak gibi ama onların süpriz durumu olabiliyor 2-3. ayında. Bulut'un kopyası erkek, tarçında dişi gibi ama net emin olamadım. Burun delik etrafı buz mavisi gibi beyaz değil gibi. Eğer buz mavimsi ise erkek.