Bunları biliyor musunuz?

Harlequin

Forum Sakini
Herkese merhaba ?
Veterinerimiz birkaç ürün göndereceğini söylemişti. Dün elime ulaştı. Hepsi sanki bölünmüş ürünler gibi görünüyor.(soramadım bunlar hangi üründen diye)
Bana çok uçuk bir fiyat söyledi bilseydim bu kadar olacağını istemezdim..Bunlar çok özel ürünler falan dedi ama ben bi size sorayım dedim. Suya pirinç tanesi kadar eklenerek kullanılıyormuş. Tanıdık birşey mi bunlar?

Ekli dosyayı görüntüle 15945

Sindirim sistemi yazan probiyotik,
AK yazan A ve K vitamini,
ESE yazan E vitamini ve selenyum,
Kas ve iskelet yazan D vitamini ve kalsiyum,
Mevsim geçişi vitamin yazan multivitamin yada b kompleks,
C yazan c vitamini,
Rahatlatıcı yazan ya bitkisel birşey yada aminoasit katkısı,
S yazan beyaz ve sarı ürünü anlamadım ne olduğunu.

Ama bir hafta arka arkaya kullanmak pek mantıklı gelmedi bana. Hatta bunların hepsini kullanmak pek mantıklı gelmiyor malesef. Tabi o kadar para verdikten sonra dibine kadar kullanırdım hatta kendimde içerdim orası ayrı :)

Oyla 0
Sindirim sistemi yazan probiyotik,
AK yazan A ve K vitamini,
ESE yazan E vitamini ve selenyum,
Kas ve iskelet yazan D vitamini ve kalsiyum,
Mevsim geçişi vitamin yazan multivitamin yada b kompleks,
C yazan c vitamini,
Rahatlatıcı yazan ya bitkisel birşey yada aminoasit katkısı,
S yazan beyaz ve sarı ürünü anlamadım ne olduğunu.

Ama bir hafta arka arkaya kullanmak pek mantıklı gelmedi bana. Hatta bunların hepsini kullanmak pek mantıklı gelmiyor malesef. Tabi o kadar para verdikten sonra dibine kadar kullanırdım hatta kendimde içerdim orası ayrı :)
Bana da pek mantıklı gelmiyor. Vitamin patlaması olur yavrum :D
Daha seyrek olarak kullanmak istiyorum ona zarar vermeyecek kadar.
Seyrek olarak nasıl kullanmalıyım haftada birini mi?
Bir de hepsi de suya pirinç tanesi kadar eklenerek kullanılıyormuş ( probiyotik suya katılır mı?)

Oyla 0
Bana da pek mantıklı gelmiyor. Vitamin patlaması olur yavrum :D
Daha seyrek olarak kullanmak istiyorum ona zarar vermeyecek kadar.
Seyrek olarak nasıl kullanmalıyım haftada birini mi?
Bir de hepsi de suya pirinç tanesi kadar eklenerek kullanılıyormuş ( probiyotik suya katılır mı?)

Evet probiyotik suya katılır. Pirinç tanesi iyidir sıkıntı yok. Yalnız arka arkaya değilde bir iki gün boşluk bırakarak kullanabilirsin hepsini. Ayda bir yeterli bana göre. Zira sen zaten çok iyi besliyorsun kuşlarını pek eksiklik yaşadıklarını düşünmüyorum :)

Oyla 0
Evet probiyotik suya katılır. Pirinç tanesi iyidir sıkıntı yok. Yalnız arka arkaya değilde bir iki gün boşluk bırakarak kullanabilirsin hepsini. Ayda bir yeterli bana göre. Zira sen zaten çok iyi besliyorsun kuşlarını pek eksiklik yaşadıklarını düşünmüyorum :)
Tamamdır o zaman ufaktan başlayalım bakalım

Oyla 0
Bugün görüşme ayarlayabildim veteriner ile;
1-Bu hangi marka hangi ürün ve bölünmüş mü diye sordum. Herhangi bir markanın değil kuş merkezlerinin veterinerler ve rehabilitasyon merkezleri için hazırladıkları ürünler, benim elime fazla geçti ben de size de gönderdim dedi.
2- Son kullanma tarihi nedir? 3 yıl kullanılabilir dedi.
3- Ve en son bu neden bu kadar pahalı diye sordum(nasıl gerildim bir bilseniz)
Pahalı değil bu ürünler genelde bu fiyatta dedi. Ama canınız sağolsun hediyem olsun deyince daha fazla üstüne gidemedim. Yok sorun değil dedim. Ürünlerin içeriklerini zaten atacaktım size dedi.
Bunlarmış;
Kas ve iskelet sistemi : kalsiyum, magnezyum, D3
Sindirim sistemi: Omega 3 ve 6 yağ asitleri, probiyotik.
Rahatlatıcı: bitkisel ürün karışımı, L-triptofan amino asit, folik asit.
Mevsim geçişi: Bitkisel ürünler (tüy dökümünü azaltmak için, tüy yapısını düzenlemek için) B vitamini,
Beyaz S: Bağışıklık güçlendirici
Sarı S: Mantar önleyici, kursak yapısı güçlendirici
AK: A vitamini, K vitamini, İyot
ESE: E vitamini, Selenyum.

Oyla 0
Bazılarının gün ışığı almaması gerekiyor. Mutlaka cam kavanozdan sisli şişelere aktarınız.

Oyla 0
Yerinizde olsam doğrudan iade ederim. O ürünler o kadar ucuza birleştiriliyor ki. Sizin en az 10 yıllık ürün masrafınızı bir çırpıda almış. İade edin gerekirse alın bir şekilde. Kimse kolay kazanmıyor. En fazla bu ürünlerin edeceği 300 lira.

Oyla 0
"Herhangi bir markanın değil kuş merkezlerinin veterinerler ve rehabilitasyon merkezleri için hazırladıkları ürünler"

Ben de şuraya takıldım. Tamam, bilmiyorum kuş merkezlerinin veterinerler veya diğer yerler için nasıl ürün hazırladığını ama, yani illa ki kullandıkları ürünlerin bir markaları, bir şeyleri vardır. Yanlış düşünüyor olabilirim çünkü nasıl hazırlandığını gerçekten bilmiyorum. Yine de, kullanılan tozların içerisinde kaç gramında kaç mili gramlık ürün olduğunu bilip o ürünü öyle kullanmak gerekmiyor mu? Bu ürünler bu kadar özel ürünler ise, içeriklerinin harfi harfine paylaşılması gerekir. Hem etik açısından hem de eğer herhangi bir arada var olan samimiyet açısından. Ya ben çok şüpheciyim ya da bilemedim.

Ben de çok üzüldüm gerçekten. Kendim de kandırılsam, başkası da kandırılsa aynı şekilde canım sıkılıyor. Yanlış anlamayın, kandırılmışsınızdır demiyorum ama hiç normal bir rakam değil. Hangi dünyada yaşıyorlar ki bu kişiler, bunları normal fiyatlar olarak kabul ediyorlar. Paranın değerini iyice aşağı çekmeye çalışmaktan başka bir şey değil.

Emin olun; ne Amerika'da ne de Avrupa'da 7 bin dolar vermek mantıklı gelmez kimseye. Birim fiyat olarak konuşuyorum. Bizde de mantıklı olmamalı. Satıcılar bu şekilde davranıyorlar bizde, sanki normalmiş gibi fiyatlar. Ama normal değil.

Oyla 0
"Herhangi bir markanın değil kuş merkezlerinin veterinerler ve rehabilitasyon merkezleri için hazırladıkları ürünler"

Ben de şuraya takıldım. Tamam, bilmiyorum kuş merkezlerinin veterinerler veya diğer yerler için nasıl ürün hazırladığını ama, yani illa ki kullandıkları ürünlerin bir markaları, bir şeyleri vardır. Yanlış düşünüyor olabilirim çünkü nasıl hazırlandığını gerçekten bilmiyorum. Yine de, kullanılan tozların içerisinde kaç gramında kaç mili gramlık ürün olduğunu bilip o ürünü öyle kullanmak gerekmiyor mu? Bu ürünler bu kadar özel ürünler ise, içeriklerinin harfi harfine paylaşılması gerekir. Hem etik açısından hem de eğer herhangi bir arada var olan samimiyet açısından. Ya ben çok şüpheciyim ya da bilemedim.

Ben de çok üzüldüm gerçekten. Kendim de kandırılsam, başkası da kandırılsa aynı şekilde canım sıkılıyor. Yanlış anlamayın, kandırılmışsınızdır demiyorum ama hiç normal bir rakam değil. Hangi dünyada yaşıyorlar ki bu kişiler, bunları normal fiyatlar olarak kabul ediyorlar. Paranın değerini iyice aşağı çekmeye çalışmaktan başka bir şey değil.

Emin olun; ne Amerika'da ne de Avrupa'da 7 bin dolar vermek mantıklı gelmez kimseye. Birim fiyat olarak konuşuyorum. Bizde de mantıklı olmamalı. Satıcılar bu şekilde davranıyorlar bizde, sanki normalmiş gibi fiyatlar. Ama normal değil.
Haklısınız artık herşeye şüpheci yaklaşmak gerek. Ama bende daha önce çok fazla şey istedim ondan ve inanın hiç piyasa fiyatından pahalıya gelmedi. Benim verdiğim parayla zengin olacak değil ya diye düşünmeden edemiyorum. (çünkü gerçekten iyi bir veteriner, hastalıklar konusunda da aşırı düşünceli ödemesi önemli değil der genelde ve aylar sonra ödeme yaptığımı biliyorum) Avustralya doları olarak ödeme yapıyorum genelde. Onlara o yüzden normal bir fiyat olarak geliyor sanırım. Çünkü bu çok normal bir fiyat deyince sorun bende mi diye düşündüm.
Herhangi bir marka olmamasının sebebi zaten direkt olarak doktor tarafından yapılıp dağıtılmasıymış. Marka tercih etmiyormuş hastane, rehabilitasyon vs.

Oyla 0
1,102 Avustralya dolarına denk geliyor. O halde bu hesapla her bir ürünün 100 Avustralya doları ederinde olması gerekir diye düşünüyorum. Ne yapalım sağlık olsun. İnşallah bol bol faydasını görürsünüz de bu olayı tebessümle hatırlarsınız diyelim :)

Oyla 0
Bunlarmış;
Kas ve iskelet sistemi : kalsiyum, magnezyum, D3
Sindirim sistemi: Omega 3 ve 6 yağ asitleri, probiyotik.
Rahatlatıcı: bitkisel ürün karışımı, L-triptofan amino asit, folik asit.
Mevsim geçişi: Bitkisel ürünler (tüy dökümünü azaltmak için, tüy yapısını düzenlemek için) B vitamini,
Beyaz S: Bağışıklık güçlendirici
Sarı S: Mantar önleyici, kursak yapısı güçlendirici
AK: A vitamini, K vitamini, İyot
ESE: E vitamini, Selenyum.

Ne dediysem çıkmış müneccim gibi adamım he :)

Oyla 0
Geri