çam yeşili dışkı

mabişkuş

iyikus.com Üyesi
merhaba, kuşum koksidiyoz geçirmişti 1ay önce keyfi yerindeydi şimdiye kadar iyileşmişti şu an yine çam yeşili parlak dışkı yapıyor yaptığı her dışkısı poposuna yapışıyordu salatalık verdim suyuna probiyotik ekledim önceki dışkılar hep poposunda kaldığı için ekleyemedim görselini. bu sıvı gelen dışkısında da beyaz yeri temiz durmuyor 1-2haftaya üniversiteye gideceğim başında duramam iyice toparlasın diye usne gano-sedochol kullandım dün ve önceki gün vitamin ve probiyotiğini de veriyorum temizliğini de yapıyorum yine mi bakteri kaptı acaba ne önerirsiniz

akşam kanlı ishal gördüm kafes tabanında buraya sordum, siz bactrim önerdiniz lakin eczaneler reçetesiz vermiyor diye temin edemedim sulphamezatine aldım 100ml suluğa 7-8damla 12saatte bi yeniledim 5gün ilaç 5gün su 5gün ilaç şeklinde kullandım kalsiyum kaynaklarından uzaklaştırdım ilk 5gün tüyleri bile değişti toparladı zaten 20-25gün kadar geçti şimdi yine böyle oldu dışkısı veteriner kötü bi şey olduğunu söylemişti bu kadar koyusunun şimdi eşinin dışkısı da bu renge dönmüş bu sabah

Geri