Cennet Papağanı ölücek!! Acil Yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mubis10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mubis10

Yasaklanmış Kişilik
Merhaba arkadaşlar, az önce markete giderken yerde bir kuş gördüm. Galiba cennet papağanı. Neyse bu kuşu biraz hırpalamışlar ve hava çok soğuktu ölecek gibiydi. Bir de kuş uçamıyor ve çok ürkek. Ben de aldım elime getirdim eve ama bu hayvanın yemi muhabbet kuşlarından farklı ve en yakın petshopa arayıp sorduğumda elinde olmadığını söyledi bu yemden. Ayrıca aynı kafeste durmuyorlar. Benim dişi kuş hemen zarar veriyor bu papağana. Bu hayvana ne yapmalıyım? Az önce muhabbet kuşu için yem söyledim ama cennet papagani icin yem söylesem en az 3 güne gelecek. Şu an durumu daha iyi ama çok halsiz. Ne verebilirim bu hayvana yemesi için?

@Kaan Omurtak
@Doğanay Y.

Son düzenleme:
Kuşun yarası var mı kontrol etmelisiniz öncelikle ve strese sokmamak için bir süre sakin, ortam ısısını yükselttiğiniz bir yere alınız. Muhabbet yemini yer cennet papağanları. Onu verebilirsiniz ayrıca yumurta maması yapabilirsiniz, dal darı verebilirsiniz.
Sırtında biraz tüyler yolunmuş. Buldugum yere yakın bir bakkala sordugumda sahibi iyi bakamadigi icin dışarı salmış. Kediler biraz hırpalamıs kusu.

Oyla 0
Sırtında biraz tüyler yolunmuş. Buldugum yere yakın bir bakkala sordugumda sahibi iyi bakmadigi icin dışarı salmış. Kediler biraz hırpalamıs kusu.
Gerizekalı herife bak sen, daha farklı şeyler söylerdim de forum kuralları izin vermiyor. Kuş salınır mı be dışarı! Allah belasını versin.

Oyla 0
Gerizekalı herife bak sen, daha farklı şeyler söylerdim de forum kuralları izin vermiyor. Kuş salınır mı be dışarı! Allah belasını versin.
Köşeye sinmiş korkak korkak bakıyordu. Buranin insanı biraz gerizekalı. İnternetten 300 TL ye papagan kafesi buldum. Onuda alacagim. Artik ben bakacagim bu kusa.

Oyla 0
Oyla 0

Bunu begendim ama sizlerde bulduklarinizi atarsaniz daha guzellerini bulabilirim.
Cennet papağanları çok uzun hayvanlar olmadıkları için bu kadar yüksek kafese ihtiyacın yok. 60’lık muhabbet üretim kafesleri işini rahatlıkla görür. Bütçen de olduğuna göre aşağıdaki kafesi tavsiye ederim. Uzun yıllar götürür ve kuşun çok rahat eder.

Oyla 0
Cennet papağanları çok uzun hayvanlar olmadıkları için bu kadar yüksek kafese ihtiyacın yok. 60’lık muhabbet üretim kafesleri işini rahatlıkla görür. Bütçen de olduğuna göre aşağıdaki kafesi tavsiye ederim. Uzun yıllar götürür ve kuşun çok rahat eder.
200 lira artı 50 kargo bu kafese bana pahali geldi birde ileride iskender papagani beslemek istiyorum o yuzden bunuda almak istiyorum. O zaman bu sekil uretim kafesi satın alırım.

Oyla 0
200 lira artı 50 kargo bu kafese bana pahali geldi birde ileride iskender papagani beslemek istiyorum o yuzden bunuda almak istiyorum. O zaman bu sekil uretim kafesi satın alırım.
İskender papağanı için attığım kafes uygun olmaz. İskenderler için daha yüksek kafesler gerekiyor. Ama attığım kafes cennet için uygundur. Senin attığın kafes için 300 lira pahalı gibi geldi bana. Tercih senin. Ayrıca cennet papağanı için alttaki kafes de uygundur.

Oyla 0

Oyla 0
Geri