Cennet papağanı sürekli tekrarlayan ishal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiko777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çiko777

iyikus.com Üyesi
Cennet papağanım eve geleli bir ay oldu. Eve geldikten kısa bir süre sonra ishal oldu. Pet shopa sordum arpa verdi yemine karıştırmamı istedi. Yemine arpayı karıştırdıktan sonra ishali düzeldi.Ama bir süre sonra ishal tekrarladı.Bugün tekrardan pet shopa gidip sordum bana allday markalı ishali keseceğini söylediği bir takviye verdi.Kuşun yemesinde ve canlılığında bir sorun yok .Bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ? Çevremizde olan veterinerler papağanlara bakmadıklarını söyledi. Verilen takviye konusunda bilgisi olan var mı.Kuş sizce şu an ishal mi

Ekli dosyalar

• IMG_4347.jpeg
    IMG_4347.jpeg
    32.3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_4350.jpeg
    IMG_4350.jpeg
    61.5 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4351.jpeg
    IMG_4351.jpeg
    50.7 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4352.jpeg
    IMG_4352.jpeg
    29.4 KB · Görüntüleme: 7
Yardımcı olur musunuz
Merhaba oncelikle kuşun yem yemesi nasıl dışkısının anlık fotoğrafıni hassas terazideki kilosunu soyler misiniz. Takviyeler yem ve kumunu degistirmeniz gerekebilir bunun icin en iyi ve kendi kullandigim yemleri oneririm.

Yem olarak Versele laga karisik cennet papagani ve sultan papagani yemi, versele laga gritli kus kumu eger trendyolunuz varsa petdoys'tan temin edebilirsiniz daha cesit cesit yemler bulunmakta diger yemleri vererekte daha saglikli bir yasam surdurebilir hem cennet papaganiniz yavru onun icin erkenden pelet yeme baslaminizi oneririm, daldarı olarakta piyasadaki en iyi daldari satanlardan daldarı.net'ten sipariş verebilirsiniz daldarıları daha temiz olucaktır. Petshoptaki daldarilarinda ilac kalintilari vs. olabiliyor.

Rutin halinde takviyeler icin:

Multivitamin olarak, Röhnfried Gerwit-W (yarım suluğa beş damla).

Probiyotik olarak, Röhnfried Entrobac (mercimek tanesi kadar yarım sulukta).

B vitamini olarak iki sekilde kullanabilirsiniz:

Röhnfried bt amin tüy döneminde kullanımı: haftada iki defa yarım suluğa 5 damla yarım sulukta

Tüy dökümünde değilken kullanımı: iki haftada bir yarım suluğa 5 damla.

Bu takviyeleri trendyolda karadeniz pet uzerinden siparis verebilirsiniz (kuşunuz icin takviyeler gerekli) kullanırken arada en az 3 gün olmalıdır 3 gün boyunca taze su icmelidir. Ve suluğunda maksimum 8 saat kalmalıdır güneş ışıği almayan yerde serin nemsiz ortamda muhafaza edilmelidir. Benim kendi rutin kullanımım pzrts Gerwit-W perşembe entrobac diger pazartesi Gerwit-W yerine Bt Amin tüy dokumu dönemlerinde değişiklik yapmalısınız. En iyi sonuclar icin (kendi fikrimce) kus uyumadan önce suyunu çıkarıp kus uyandıktan sonra probiyotikleri kullanmaktır çünkü kuşlar bazen 8 saat su içme geregi duymayabiliyor(kesinlikle kuş uyandıktan sonra su koymayi unutmayın). Ayrıca kuşun ishali gecmez ise buraya yazmalısınız.

Cennet papağanım eve geleli bir ay oldu. Eve geldikten kısa bir süre sonra ishal oldu. Pet shopa sordum arpa verdi yemine karıştırmamı istedi. Yemine arpayı karıştırdıktan sonra ishali düzeldi.Ama bir süre sonra ishal tekrarladı.Bugün tekrardan pet shopa gidip sordum bana allday markalı ishali keseceğini söylediği bir takviye verdi.Kuşun yemesinde ve canlılığında bir sorun yok .Bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ? Çevremizde olan veterinerler papağanlara bakmadıklarını söyledi. Verilen takviye konusunda bilgisi olan var mı.Kuş sizce şu an ishal mi
Kafesin tamamen fotoğrafını atarsanız düzeni hakkinda yardimci olurum. Simdilik gördüğüm kuşun kafesinin altinda mısir granürü olmayışı kuşların diskilari kafes tabaninda kaldiginda etrafa bakteri sacar misir granurunde diski tamamen emilir.

Kuşun yem yemesinde su içmesinde sorun yok enerjisi iyi anlık dışkısı görseldeki

Ekli dosyalar

• IMG_4360.jpeg
    IMG_4360.jpeg
    30.6 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_4359.jpeg
    IMG_4359.jpeg
    59.4 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_4358.jpeg
    IMG_4358.jpeg
    30.5 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_4357.jpeg
    IMG_4357.jpeg