Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Henüz değil. Yaza düğün dernek işleri var biraz da onu atlatıp öyle alayım diyorum. Tekrar yer değişimi vs yaşamasınlar.Ama araştırma yapıyorum.Kuşculara vs gittikçe bakıyorum dişilere
Gagayı geçirememiştir bence Bıraksam sabaha kadar dolancaklar ya. Milletin kuşlara bakıyorum.Belli bi saatten sonra ışık da olsa gömüp kafayı yatıyorlar.Bunlar da azıcık bi ışık sızsın.Hak getire Yaramazlık diz boyu Burdan ailelere sesleniyorum.İyi bakın, ama şımarık büyütmeyin Tepenize çıkıyorlar
7-8 gibi uyanıyorlar.Biraz ötüyolar bakıyolar tepki yok geri yatıyorlar heralde. Sesleri kesiliyor çünkü Bunlara uyku için çözüm bulmam lazım Uyku ilacına mı başlasam napsam
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.