Merve Kıratlı
Veteran
İyi akşamlar arkadaşlar yine ben . Bizim kızçeler annemin çiçeklerinin dibine girip toprakta eşeliyolar dışarı atıyolar ve didikliyorlar. Bir sakıncası olur mu?
Bi ara benimkide yapiyodu ama sonradan bi sıkıntı çıkmadı.İyi akşamlar arkadaşlar yine ben . Bizim kızçeler annemin çiçeklerinin dibine girip toprakta eşeliyolar dışarı atıyolar ve didikliyorlar. Bir sakıncası olur mu?
Toprakla oynaması sorun teşkil etmiyor fazla lakin toprak yüzeyleri bazen sanıldığı kadar masum bakteriler ve mantarlar barındırmayabiliyor. Eğer uzak tutulabilirse daha uygun olacaktır. Kuş toprağı gerekirse alabilirsin Merve hocam
Aloe verayı eşeliyolar sadecepek yapmasın belki çiçek zehirli olabilir bide eğer toprağı yiyorsa mineral eksikligi var demektir
Aloe vera oldukça yararlıdır.Aloe verayı eşeliyolar sadeceiçerisi yararlı sanırım ama yine bir araştırma yaparım teşekkür ederim
Aynen kuştat markasının toprağı kullanılabilir. Hatta bu toprakta birde buğday çimi yetiştirilebilir. Hem toprakla oynarlar hemde çimini yerler![]()
Kızlarımın birinde ayağında sıkıntı vardı. Aloe vera sürdük şu an iyi tabi ondan mıdır bilmemAloe vera oldukça yararlıdır.
Okumuştum yazıyo elinize sağlık.Katkısı olmuştur elbette. Onarıcı etkisi ve vitamin değerleri süper.
Kuşlar için Aloe Vera
Kuşlar için Aloe Vera Kullanımı Aloe Vera kuşlardaki çoğu hastalık için mucize bir tedavi aracıdır. Enfekte besin tüketen kuşların neden olduğu sindirim bozukluklarına yardımcı olur. İç parazitlerin kontrol altına alınmasına yardımcı olur lakin tek başına yeterli değildir. Kesikler ve yaralar...iyikus.com
benim kusumda aloe vera yiyodu ama yaprağını ben de tadınca acıydı bilemedim sonra vermemeye başladımAloe verayı eşeliyolar sadeceiçerisi yararlı sanırım ama yine bir araştırma yaparım teşekkür ederim