Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikisininde cere rengini görebileceğim şekilde bir yakın çekim yapar mısınız? Flashsız
* Şu fotoğrafa göre yeni aldığınız painted kuş dişi görünüyor. Fakat daha küçük
vücut iriliğinden bahsetmedim hocam. Ay, yaş olarak. Albino kesinlikle erkek ve maşallah çok yakışıyorlar. Painted ise fotoğrafta dişi olarak görünüyor. Burun deliklerinin etrafı açık maviye dönerse erkek fakat beyaz olduğunda dişi oluyor. Maşallah iyi seçim. Albino erkek bulmak çok çok zor. İyi denk gelmiş.
Cok teşekkür ederim albinoyu cok seviyoruz ama inanilmaz durgun ve mutsuz gibi aslinda bize alisincaya kadar almayacaktim ama o haline dayanamadim o yüzden eş olsn diye aldim fakat sanirim durgunluk yalnizliktan değil baska ne olabilir sizce?
Bana dışkı fotoğrafını atabilir misin? birde bit vb. şeyler gördünüz mü?
Albinolar biraz daha hassaslar diğer mutasyonlara göre. Bu nedenle iyi anlamak gerekiyor. Vitamin, mama veriyorsunuz değil mi?
kafeste kalamar kemiği, gaga taşı ve kuş kumu muhakkak bulundurun. Her gün suyunu tazeleyin. Ekmekli yemlerde bu renkli olanları tercih etmeyin.
Vitamin olarak petshoptan bi damla vermisti suyuna damlatiyorum ama mama vermedim dal dari cok seviyo bit olarak ilk baslarda kasinti cok fazlaydi bi sprey aldim zamanla azaldi ama yine de kaşıniyo eskisi kadar olmasa da
Zaman zaman anlaşmalı olarak bir veterinere götürmek gerekebilir. Sitemizde muhabbet kuşu bölümünde mama tariflerine erişebilirsiniz. Yumurta maması onlara iyi gelecektir. Tek başına yem yeterli olmuyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.