Çok su içiyor

cicikuss_4

Forum Sakini
İyi günler kuşum son günlerde çok su içiyor hava hissedilen 40 derece. Evşm içi sürekli 29 30 derece oluyor. Sıcak olduğu için mi çok içiyordur.Çok su içtiği için dışkısında çok su oluyor çişi oluyor yani sürekli önceki gibi kuru dışkı bırakmıyor. 2 3 gündğr sabahları uyanınca çok içiyordu o yğzden sabah suku dışkı bırakıyordu ama bugğn gün şçinde sğrekli suyuna gitti ve devamlı sulu dışkı boraktı. Genel durumu iyi bunun dışında sıkıntımız yok.
2.bir sorum da şu kuşum daha 4 aylık kafesine banyoluk takınca yıkanmak yerşne oyuna çeviriyor içine balını sokup konulmaya başlıyor sesini yankılattırıypr çok sevdiği için ve banyosu takılıyken sürekli su şçiyor o zaman da dışkıyı sulu atıyor. Sizce banyoluğu takmamalı mıyım yoksa alışsın diye sürekli takılı mı bırakmalıyım ev 29 30 derece çok sıcak oluyor

kuşlar çok yoğun su tüketmiyorlar ancak sıcaktan kaynaklı yöneliyor olabilirler tabi. İçme yerine siz fark etmeden yıkanıyor da olabilirler. Doğrudan güneş altında değillerdir umarım. Biraz daha serin bir köşeye çekilebilirler. Banyoluk dediğiniz gibi takılabilir. Elektrolit ve yulaf gibi tohumlar taktim edilebilir. Serinletici yanları olduğu söylenir.

Böbrek sorunlarında da sık gözlemleniyor. Belki de iyot içeren bir ürün soruna yeterli gelebilir. Bu edenle elektrolit yapınız ya da alınız.

Oyla 0
kuşlar çok yoğun su tüketmiyorlar ancak sıcaktan kaynaklı yöneliyor olabilirler tabi. İçme yerine siz fark etmeden yıkanıyor da olabilirler. Doğrudan güneş altında değillerdir umarım. Biraz daha serin bir köşeye çekilebilirler. Banyoluk dediğiniz gibi takılabilir. Elektrolit ve yulaf gibi tohumlar taktim edilebilir. Serinletici yanları olduğu söylenir.

Böbrek sorunlarında da sık gözlemleniyor. Belki de iyot içeren bir ürün soruna yeterli gelebilir. Bu edenle elektrolit yapınız ya da alınız.
Güneş altında değil tabiki abi. Ev çok sıcak o yüzden yüm kapılar camlar açık ben de o cereyeanda kalmasın diye kendi odamda tutuyorum cam sğrekli açık ama kapı kapalı oluyor cereyan olmasın diye. Yani daha serinr alma şansım da yok. Elektrolitli suyu dün verdim abi(ezcaneden ge oral temin edip) ve dün diğer gümlere göre daha çok su tüketti belki dr tadı falan güzeö geldi bilmiyorum. Böbreklerde problem olsa başka hangi belirtiyi verir abi. Dışkı fotoğrafı yüklüyoeum ilk fotoğraftaki gece dışkıladığı dışkılar. 2.si de ilk uyandığında çok su içip sulu dışkı bırakıyor demiştim su içtikten sonra bıraktığı ve gün içinde öok su içerse bıraktıpı dışkılardan

Ekli dosyalar

• IMG_20210628_071727.jpg
    IMG_20210628_071727.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20210628_071731.jpg
    IMG_20210628_071731.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 7
Oyla 0
Böbrek sorunlu kuşlar bir miktar halsiz ve günlük 1 dolu suyu bitirecek seviyede su tüketimi sergiliyorlar. Başka belirtileri de var ama kuşun genel durumuna göre değişiyor. İyotlu su tüketimi fazlaca oluyor. Muhtemelen suya yönelmesi ve fazlaca tüketmesi bundan kaynaklı.

Oyla 0
Böbrek sorunlu kuşlar bir miktar halsiz ve günlük 1 dolu suyu bitirecek seviyede su tüketimi sergiliyorlar. Başka belirtileri de var ama kuşun genel durumuna göre değişiyor. İyotlu su tüketimi fazlaca oluyor. Muhtemelen suya yönelmesi ve fazlaca tüketmesi bundan kaynaklı.
Benim kuşum bu kadar çok içmiyor nprmaşe göre fazla içiyor sadece kuşum gemel durumu çok iyi aynı önceki gibi enerjik oyuncu. Halsizlik yok şükür o zaman suya yönelmesi tamamen havanın sıcaklığı ve nemde diyebilir miyiz abi

Oyla 0
Geri