Merhaba. Dün çocuklarımla mahallemizde bulunan kuşçudan aldık. Cremino olduğunu öğrendik. Yavru diye ve erkek diye aldık. Sizce cinsi, yaşı ve ırkı nedir? Şimdiden teşekkür ederim
Anladığım kadarıyla dişi cremino,6-7 ay civarında yaşı var.Birde tünekleri tahta tüneklerle değiştirmenizi rica edicem.Merhaba. Dün çocuklarımla mahallemizde bulunan kuşçudan aldık. Cremino olduğunu öğrendik. Yavru diye ve erkek diye aldık. Sizce cinsi, yaşı ve ırkı nedir? Şimdiden teşekkür ederim
Normalde konulara hemen cevap veriliyor ama galiba konunuz arada kaynamış.Hayırlı olsun.Bu arada yanına eş almayı düşünüyor musunuz?Teşekkür ederim tahta tünek alacağım. Darı vitamin sprey banyolukta aldım. Yavru ve erkek demişti kuşçum. Kanatlarını açıp 3. Tüyü gelecek falan demişti. Cevabınız için teşekkür ederim ayrıca. Bayadır cevap bekliyordum
Dişiysede erkeksede artık ailemize katıldıalışmaya başladı parmağımıza geliyor.
Kuşunuzun gözü kırmızı mı?Teşekkür ederim tahta tünek alacağım. Darı vitamin sprey banyolukta aldım. Yavru ve erkek demişti kuşçum. Kanatlarını açıp 3. Tüyü gelecek falan demişti. Cevabınız için teşekkür ederim ayrıca. Bayadır cevap bekliyordum
Dişiysede erkeksede artık ailemize katıldıalışmaya başladı parmağımıza geliyor.
Bende siyah gördüm ama tekrar bakınca kırmızı gibi geldi.Yanlış bilgilendirmek istemedim.Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.Flaş patladığı için kırmızı göz olmuş siyah geldi bana gözleri Görkem bey
Kuşunuzun gözü kırmızı mı?
Kırmızı gözlüyse türü lutino oluyoryeni fotoları, gözü kırmızı kuşun.
Eş almak için uygun yaşta ama üretim için 1 yaşını doldurmasını bekleyebilirsiniz.Meyve sebze verirken üzerine biraz yem döküp verebilirsiniz.Az yem yemesi bulunduğu ortama alışkın olmamasından dolayı olabilir.Alışınca yemeye başlar ama devam ederse bir veterinere kontrol ettirmekten zarar gelmez.Evet gözü kırmızı, 1 ay falan alıştırayım sonra yanına eş almayı düşünüyorum. Ama yaş ve cinsiyet olayı için biraz dahamı beklesem diye kafamda düşünce varBenim kuşun burnuyla forumdaki kuşların burunlarını inceledim erkeğede benziyor
Kuşu 1 ağustosta aldık, bugün 4. gün, hırcın olmaması güzel. elimi uzatınca yanına parmağıma geliyor kafesten parmağımda çıkarıyorum duruyor...
Ama az yem yiyor. darı meyve sebze yemiyor,. bu arada cevap için tekrar teşekkürler![]()
Türü lutino olduğu için yaşı 7-8 ay civarı değil irisden bakmıştım ama lutinolarda iris rengi değişmiyor.Merhaba. Dün çocuklarımla mahallemizde bulunan kuşçudan aldık. Cremino olduğunu öğrendik. Yavru diye ve erkek diye aldık. Sizce cinsi, yaşı ve ırkı nedir? Şimdiden teşekkür ederim
Türü lutino olduğu için yaşı 7-8 ay civarı değil irisden bakmıştım ama lutinolarda iris rengi değişmiyor.
Yanlış görmediysem bir adet aynalı salıncağınız var.Aynalı oyuncaklar pek tavsiye edilmiyor.Teşekkürler hocam. Aldığım kuşcuyu yıllardır tanırım, yavru dedi erkek dedi ama bekleyelim bakalımÇocuklarda tam kuşunu seçmiş yaş cinsiyet belli değil
Gerçi siz dişi demiştiniz, bir süre geçince daha belirginleşir herhalde.
Tahta tüneği sizce normalmi alayım
Eurogold Ahşap Tünek 30cm 4lü - n11.com
yada kumlu tahtalı satılıyormuş hangisini alsam acaba, sizin fikriniz nedir. Sizin tecrübenizden yararlanayım![]()
dal darı koydum içine ayna ile hiç ilgilenmiyor onu içinden çıkarayım o zaman, bilgilendirmeler için çok sağolunYanlış görmediysem bir adet aynalı salıncağınız var.Aynalı oyuncaklar pek tavsiye edilmiyor.
Teşekkürler hocamMerhaba kuşunuz dişi. Yaklaşık 4-6 aylık arası gibi geldi bana. Mutasyonu sarı yüzlü albinodur. Bizler cremino olarak söylüyoruz. Doğru olanı sarı yüzlü albinodur.