Dal Darı Tüketimi ve Vitakraft Perle *Für ein vitales Leben* Yemi Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Savas S.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savas S.

Forum Sakini
Kuslarima fazla hazir yem vermek istemiyorum da yem yerine cogunlukla dal dari versem problem olusurmu?

ilerisi için problem olur. Dal darıya alışırsa sıkıntı olacaktır ve yeterli besin değerlerini karşılamayacaktır.

Oyla 1
Çözüm
kurutulmuş meyveler olabiliyor ancak güven veren bir markada bunu kullanmak önemlidir.

Oyla 0
Yem güzel görünüyor. Ak darısı, aspuru, yulafı ideal oranlarda. Bunun dışında pelet parçaları görüyorum. Şu kırmızı parçalar kurutulmuş havuç sanırım. Birde yeşilimsi ve sarımsı parçalar var onlarda kuru sebze yada meyve sanırım...

Özetle yem gayet temiz ve kaliteli görünüyor. Alman malıda bir başka oluyor canıım :)

Bir aralar Türkiye'ye de geliyordu bu orjinal vitakraftlar. Ancak sonradan ithalatı durdu ve Türkiyede üretilmeye başlandı. Tabi haliyle yem yemlikten çıktı.. %90 sarı darı ve tatlandırıcı aromalı yemimsi birşey oldu :)

Dostum paketin resminide atarmısın rica etsem arkalı önlü :)

Oyla 0
Yem güzel görünüyor. Ak darısı, aspuru, yulafı ideal oranlarda. Bunun dışında pelet parçaları görüyorum. Şu kırmızı parçalar kurutulmuş havuç sanırım. Birde yeşilimsi ve sarımsı parçalar var onlarda kuru sebze yada meyve sanırım...

Özetle yem gayet temiz ve kaliteli görünüyor. Alman malıda bir başka oluyor canıım :)

Bir aralar Türkiye'ye de geliyordu bu orjinal vitakraftlar. Ancak sonradan ithalatı durdu ve Türkiyede üretilmeye başlandı. Tabi haliyle yem yemlikten çıktı.. %90 sarı darı ve tatlandırıcı aromalı yemimsi birşey oldu :)

Dostum paketin resminide atarmısın rica etsem arkalı önlü :)
06E75BAE-B4C1-46AE-8F30-A8D5C06C97DA.jpegD805725B-AB01-4F94-844D-FE0F4767D8A8.jpeg
Normal yemin yarim kilosu 50 centse bu yemin yarim kilosu 2 euro

Oyla 0
Olsun sen yinede buna devam et güzel yem benim bile canım çekti :D
Benim kuslar bayildi bu yeme sürekli kafese girip yiyip cikiyorlar
:D
Birsey soracagim benim disi kusum cok hizli nefes alip veriyor ve daha 1 yasina gelmeden ceresi beyaz oldu, kuyruguda uzamiyor. Halbuki vitamin takviyesi yapip besinlerini taze tutuyorum.

Oyla 0
yem çok güzel. Türkiye'de temel sorun bu tip markaların diğer çeşit yeminin gelmemesi. Hem ucuz olsun hem de pahalıya satalım, kar elde edelim derdindeler.
Dişi kuşta bir tüy sorunu var gibi. Uzaman ise tüy hastası olabilir. Kanatları çok çok bozuk. Eğer eş durumları çok ilerlememiş ise başka bir kuş düşünülebilir.

Oyla 0
yem çok güzel. Türkiye'de temel sorun bu tip markaların diğer çeşit yeminin gelmemesi. Hem ucuz olsun hem de pahalıya satalım, kar elde edelim derdindeler.
Dişi kuşta bir tüy sorunu var gibi. Uzaman ise tüy hastası olabilir. Kanatları çok çok bozuk. Eğer eş durumları çok ilerlememiş ise başka bir kuş düşünülebilir.
bizden cok korkuyor ve disi erkege yaklasmiyor aslinda güzel besleyecek bir alman aileye hediye edebilirim ? Erkek yuvaliga giryor sürekli diside öyle. Bazen yer kavgasi yapiyorlar es durumlarindan cok anlamam ben, sizce erkek strese girermi?

Oyla 0
aslinda burada bir kus barinagi var, oraya sorayim hastalikli kuslari aliyorlarmi.
Sayfalari da bu;

Oyla 0
eger yeni es alcagim gün aninda degistirirsem sorun cikarmi?

Oyla 0
Alacağınız kuşu bir süre farklı kafeste tutun. Sorun olmayacaktır

Oyla 0
Geri