2 kati fiyatina özel yem aldim da vitakraft in icinde kurutulmus meyve sebze icerdigi söyleniyor sizce dogrumudur yoksa renklendirilmis kuru ekmek parcalarimidir?ilerisi için problem olur. Dal darıya alışırsa sıkıntı olacaktır ve yeterli besin değerlerini karşılamayacaktır.
2 kati fiyatina özel yem aldim da vitakraft in icinde kurutulmus meyve sebze icerdigi söyleniyor sizce dogrumudur yoksa renklendirilmis kuru ekmek parcalarimidir?
Yarın atabilirim sizin için sorun olmassa çünkü yarın okulum var.Almanyadaki vitakrafta sıkıntı olmaz. Yemi bir tabağa döküp resmini çekermisin bakalım içeriğine
Yarın atabilirim sizin için sorun olmassa çünkü yarın okulum var.
Yem güzel görünüyor. Ak darısı, aspuru, yulafı ideal oranlarda. Bunun dışında pelet parçaları görüyorum. Şu kırmızı parçalar kurutulmuş havuç sanırım. Birde yeşilimsi ve sarımsı parçalar var onlarda kuru sebze yada meyve sanırım...
Özetle yem gayet temiz ve kaliteli görünüyor. Alman malıda bir başka oluyor canıım
Bir aralar Türkiye'ye de geliyordu bu orjinal vitakraftlar. Ancak sonradan ithalatı durdu ve Türkiyede üretilmeye başlandı. Tabi haliyle yem yemlikten çıktı.. %90 sarı darı ve tatlandırıcı aromalı yemimsi birşey oldu
Dostum paketin resminide atarmısın rica etsem arkalı önlü
Normal yemin yarim kilosu 50 centse bu yemin yarim kilosu 2 euro
Benim kuslar bayildi bu yeme sürekli kafese girip yiyip cikiyorlarOlsun sen yinede buna devam et güzel yem benim bile canım çekti
bizden cok korkuyor ve disi erkege yaklasmiyor aslinda güzel besleyecek bir alman aileye hediye edebilirim ? Erkek yuvaliga giryor sürekli diside öyle. Bazen yer kavgasi yapiyorlar es durumlarindan cok anlamam ben, sizce erkek strese girermi?yem çok güzel. Türkiye'de temel sorun bu tip markaların diğer çeşit yeminin gelmemesi. Hem ucuz olsun hem de pahalıya satalım, kar elde edelim derdindeler.
Dişi kuşta bir tüy sorunu var gibi. Uzaman ise tüy hastası olabilir. Kanatları çok çok bozuk. Eğer eş durumları çok ilerlememiş ise başka bir kuş düşünülebilir.
eger yeni es alcagim gün aninda degistirirsem sorun cikarmi?yem çok güzel. Türkiye'de temel sorun bu tip markaların diğer çeşit yeminin gelmemesi. Hem ucuz olsun hem de pahalıya satalım, kar elde edelim derdindeler.
Dişi kuşta bir tüy sorunu var gibi. Uzaman ise tüy hastası olabilir. Kanatları çok çok bozuk. Eğer eş durumları çok ilerlememiş ise başka bir kuş düşünülebilir.