Dal Darı Tüketimi ve Vitakraft Perle *Für ein vitales Leben* Yemi Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Savas S.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savas S.

Forum Sakini
Kuslarima fazla hazir yem vermek istemiyorum da yem yerine cogunlukla dal dari versem problem olusurmu?

Dış parazitler ya da akarlar evet bulaşıcı ancak sizin durum farklı

Oyla 0
Bir veterinere danışıp test yaptırmak lazım. Bu tip tüy bozukluğu feader duster türevi bir sorunun kanatla kısıtlı kalmış hali olabileceği gibi bebekken yuvada yolunma sonucu böyle kalmış olma durumu da olabilir. Tüy sorunlu kuşlar eğer eşlenmesi düşünülüyorsa gelecek bebeklerde bu tip bir durum olacağı düşünülerek hareket edilmelidir.

Oyla 0
Bir veterinere danışıp test yaptırmak lazım. Bu tip tüy bozukluğu feader duster türevi bir sorunun kanatla kısıtlı kalmış hali olabileceği gibi bebekken yuvada yolunma sonucu böyle kalmış olma durumu da olabilir. Tüy sorunlu kuşlar eğer eşlenmesi düşünülüyorsa gelecek bebeklerde bu tip bir durum olacağı düşünülerek hareket edilmelidir.
Ne testi oluyor tam olarak? Taşınma işlemlerim bittiğinde ve kenarda param kalınca gideceğim de.

Oyla 0
Bir tedavisi yok aslında bu hastalığın. Testten kastım kontrollerdi. Tüy yapısı ve kök incelemelerini kast ediyordum. Bu bozuk mutasyonu tanıyan veterinerler tanıyı rahat yapacaklardır.

Oyla 0
Geri