Dal Darı yedikten sonra hapşırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Merhabalar. Boncuk tüy dökümünde olduğundan, bu sürecini hem doğal yolla, hem de yemesinden zevk aldığı bir yiyecek olan dal darı ile B vitamini ve karbonhidrat takviyesi yapmak istedim.

Başından kalkmadı desem yeridir :) Fakat dal darı yedikten bir süre sonra bu şekilde hapşurdu. Açıkçası, dal darinin tüylerinin hapşırmaya yol açtığını düşünüyorum fakat emin olmak adına buraya da bir konu açıp fikir alışverişinde bulunmak istedim. İlk videodaki gibi "tık tık" hapşurdu ve ardından 2. videodaki gibi hapşurdu. Herhangi bir kusma vs. gözlemlenmedi. Su içtikten sonra vs. bu şekilde ardarda hapşurabiliyor. Hapşurduktan sonra normal bir şekilde devam etti. Anormal bir şey olduğunu düşünmüyorum fakat sormak istedim.

TV sesi için kusuruma bakmayın.

İlk Video.

İkinci Video.

Ozzy kullandım ben fakat çok faydasını göremedim. Zaten multivitamindi galiba o.
Haklısınız. İçerik açısından çok yeterli bir multivitamin olduğunu söyleyemem. Fakat elimde bu olduğu için şuanlık bunu kullanıyorum. Bitti bitecek, o zaman değiştireceğim. Zaten haftada 1 verdiğim için benim için çok da önemli olmuyor.

Oyla 0
Haklısınız. İçerik açısından çok yeterli bir multivitamin olduğunu söyleyemem. Fakat elimde bu olduğu için şuanlık bunu kullanıyorum. Bitti bitecek, o zaman değiştireceğim. Zaten haftada 1 verdiğim için benim için çok da önemli olmuyor.
O fiyat bütçesinde normal bir vitamin. Zaten petshop vitaminlerinin hepsi hemen hemen aynı hepsi.

Oyla 0
Açıkçası Ozzy'nin içeriğini çok aradım bulamıyorum. Bulabilen var mı? Zaten gerekli açıklamayı yapmışlar. Bulabilen varsa özelden veya burdan paylaşabilirse çok sevinirim.

Oyla 0
Dal darı gibi ürünlerin toz toplama ve bu tozları yapısı gereği üzerinde barındırma durumu vardır. Bu gibi bir durum neden olmuş olabilir. Ben daldarıları kuşlarıma sunmadan, bu tür durumları minimize etmek için, epey silkeliyorum dış ortamda çıplak ucundan tutup.

Sizde bunu yapabilirsiniz.

Oyla 0
Dal darı gibi ürünlerin toz toplama ve bu tozları yapısı gereği üzerinde barındırma durumu vardır. Bu gibi bir durum neden olmuş olabilir. Ben daldarıları kuşlarıma sunmadan, bu tür durumları minimize etmek için, epey silkeliyorum çıplak ucundan tutup.

Abi silkeleyince üstündeko darılar dökülmüyor mu?

Oyla 0
Dal darı gibi ürünlerin toz toplama ve bu tozları yapısı gereği üzerinde barındırma durumu vardır. Bu gibi bir durum neden olmuş olabilir. Ben daldarıları kuşlarıma sunmadan, bu tür durumları minimize etmek için, epey silkeliyorum çıplak ucundan tutup.

Teşekkür ediyorum. Öyle yapayım bir dahakine, teşekkürler öneri için hocam :)

Oyla 0
Geri