Daldari.net üzerinden sitemize özel indirim

@dal darı merhaba kızıl dal darı tanesi panicum ekmelik darı olarak kullanılabilir mi acaba? 1 dönüm boş yerim var geçen sene ekmiştim dal darı beklerken püsküllü normal yem darı çıkmıştı o yüzden sordum

Hocam sarı ve beyaz arasındaki fark nedir? İkisi de aynı şey. Kızıl ve sarı olmak üzere 2 çeşit dal darı var. Sizdeki sarı dal darı oluyor. Sarı dal darı aynı zamanda beyaz dal darı olarak da geçiyor bazı yerlerde ama zaten internette arattığımızda da sarı ve beyaz dal darı aynı şey çıkıyor. Sarı darı ve beyaz darı farklı şeyler ama sarı ve beyaz dal darı aynı şey diye biliyorum ben.

Yav kaan adama işinimi öğretiyorsun :D Dal darının beyazıda var sarısıda var. Her ne kadar petshoplar beyaz dal darıyı sarı dal darı adıyla satsada ikisi farklı. Beyaz beyazdır sarı sarıdır ayrıdır bunlar :)

@dal darı merhaba kızıl dal darı tanesi panicum ekmelik darı olarak kullanılabilir mi acaba? 1 dönüm boş yerim var geçen sene ekmiştim dal darı beklerken püsküllü normal yem darı çıkmıştı o yüzden sordum
merhaba ; her tane tohum niteliği taşımaz çıkarmı çıkar ancak çıkacak olan ürün beklediğiniz boylarda olmayabilir. Tohumluk taneler 5 aşamalı işlemden geçirilip özenle seçilmektedir.

merhaba ; her tane tohum niteliği taşımaz çıkarmı çıkar ancak çıkacak olan ürün beklediğiniz boylarda olmayabilir. Tohumluk taneler 5 aşamalı işlemden geçirilip özenle seçilmektedir.

Hocam bence senin dal darıları eksek güzel mahsul alırız :D

Kargomu bugün aldım. Kızıllar kabul edilebilir boyda ancak beyaz darılar ortalama 40cm ve mubişin kafesi zaten 50 cm :D oyüzden ikiye bölerek verdim. Gerçekten aldığınız parayı hakediyorsunuz. Tazeliği ve ortalama tüm darıların aynı boyda olmasıda benim için önemliydi. Bundan sonra sizi tercih edeceğiz. :)

Kargomu bugün aldım. Kızıllar kabul edilebilir boyda ancak beyaz darılar ortalama 40cm ve mubişin kafesi zaten 50 cm :D oyüzden ikiye bölerek verdim. Gerçekten aldığınız parayı hakediyorsunuz. Tazeliği ve ortalama tüm darıların aynı boyda olmasıda benim için önemliydi. Bundan sonra sizi tercih edeceğiz. :)
Maşallah. 40 cm iyimiş.

:):):) Kabul edilemez boyları geri iade alabiliriz...:geek: Güle güle kullanın Rüştü bey

Geri