Darı için daldari.net öneririz gayet güzel. Vitamin içinde akyolkardeşler var orayı tavsiye ederim.Kuşumun kafasındaki tüyler diken gibi olmaya başladı. Bunun nedeni tüy değişim dönemi mi? Bir de b vitamini ve darı almak istiyorum güvenilir bir site önerir misiniz?
Tamam teşekkür ederim. Peki kafasının üstündeki tüyler neden diken gibi oldu?Darı için daldari.net öneririz gayet güzel. Vitamin içinde akyolkardeşler var orayı tavsiye ederim.
Tek bir siteden alınacaksa eğer tüm ürünler, petmarketburada, akyolkardesler.net olabilir. Ayrı ayrı sitelerden alabilirim derseniz da üste Rüştü hocamın önerdiği siteden alabilirsinisöylediğini
Tamam bakacağım o sitelerden teşekkür ederim.Tek bir siteden alınacaksa eğer tüm ürünler, petmarketburada, akyolkardesler.net olabilir. Ayrı ayrı sitelerden alabilirim derseniz da üste Rüştü hocamın önerdiği siteden alabilirsiniz.
Tamam bakayim hemen. Cok tesekkur ederim.gr pet ürünleri de iyidir.Hem fiyat bakımından da iyi.Diken olması tüye girdiğinin belirtisidir.Med Tollyamin Forte etkilidir b vitamini için
Tüy değişimine girmiş olabilir. Diken diken diye tabir ettiğiniz şeyler tüy kapsülleri olabilir...Fotoğraf atabilirsiniz...Tamam teşekkür ederim. Peki kafasının üstündeki tüyler neden diken gibi oldu?
Şuan uyuduğu için gün içinde çektiğim fotolarindan belli olanları atmaya çalıştım. Eğer bu fotolardan anlaşılmıyorsa yarın tekrar atarım. İnceleyip bilgi verirseniz çok sevinirimTüy değişimine girmiş olabilir. Diken diken diye tabir ettiğiniz şeyler tüy kapsülleri olabilir...Fotoğraf atabilirsiniz...
Bir de tüy degisiminde ne yapmam gerek? Nasil beslemeliyim hangi takviyeleri kullanmalıyım? İlk defa kuş besliyorum. Oyuzden cok soru soruyorum. Kusura bakmayin lütfen.Tüy değişimine girmiş olabilir. Diken diken diye tabir ettiğiniz şeyler tüy kapsülleri olabilir...Fotoğraf atabilirsiniz...
Fotoğraflara baktınız mı? Belli oluyor mu kafasının üzerindeki dikenimsiler? Bir de youtube kanaliniz var mı? Bilgiler için teşekkürler. Yulaf var onu vereceğim. B vitamini de söylediğinizi araştırıp alacağım.Kuşlarda Tüy Değişimi, Tüy Yolma
Kuşlarda Tüy Değişimi, Tüy Yolma Hakkında Bilgiler Kuşlarımızın bedenlerini dış etkenlerden, düşük ısıdan koruyan , uçmalarını, yön değiştirmelerini , dengelerini sağlayan, kendini eşe beğendirmesinde önemli rol oynayan tüyler ; zaman içinde gene dış etkilerle sürekli aşınma, kopma, tellerine...iyikus.com
Biotin içerikli B komplex vitamin desteği sunabilirsiniz, örneğin bt amin forte haftada 3 kere verebilirsiniz. Yulaf desteği de sunabilirsiniz ekstradan...
Tamam yarın net fotoğraflar yükleyeceğim, teşekkür ederim. Tüy kapsülleri tüy değişim döneminde mi oluyor?Evet tüy kapsülleri çok büyük ihtimal. Yine de dediğiniz gibi yarın daha net fotoğraflar atabilirsiniz
Henüz yok malesef youtube kanalımız. Fakat planlarımız arasında var
Evet, o kapsüllerden yeni tüyler geliyorTamam yarın net fotoğraflar yükleyeceğim, teşekkür ederim. Tüy kapsülleri tüy değişim döneminde mi oluyor?
Bilgi içeren yazıda yanmadığı yazıyor ama dumanın da kafası diken diken baktım ben ,dokunayım dedim. İkimiz de bi ay diye bağırdk elime battı . Bence onunda canı yandı cik demesinden anlarım çünküPeki canı yanar mı tüy değişirken?
Sağlıklı kuş tüy değiştirir.Med Tollyamin Forte,Bt Amin Forte'den daha kapsamlıdır.Peki canı yanar mı tüy değişirken?