Değişik Dışkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OPEC44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OPEC44

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar merhaba iki tane kuşum var dişi kuş yaklaşık 4-5 aydır etrafı böyle yeşil dışkı yapıyor erkek kuşta böyle bir şey olmuyor bu 4-5 ay içerisinde birkaç sefer sulphamezathine kullandım haftalık olarakta entrobac kullanıyorum ancak yine düzelmiyor dışkı normal de ben mi sıkıntı yapıyorum anlayamadım

Ekli dosyalar

• B8221064-B9CA-4679-BA66-A2A5A5107674.jpeg
    B8221064-B9CA-4679-BA66-A2A5A5107674.jpeg
    301.4 KB · Görüntüleme: 15
Çok kötü değil ama desteklemekte de yarar var. Elektrolit ve probiyotik aynı anda desteklerseniz faydası olacaktır. Çiftleşme durumları başlayınca stres ve ilk hazırlıklar evresinde dişiler hafif bozuk dışkı yapar (büyük dışkı değil). Böyle bir durum var mı emin değilim.

Çok kötü değil ama desteklemekte de yarar var. Elektrolit ve probiyotik aynı anda desteklerseniz faydası olacaktır. Çiftleşme durumları başlayınca stres ve ilk hazırlıklar evresinde dişiler hafif bozuk dışkı yapar (büyük dışkı değil). Böyle bir durum var mı emin değilim.
Geçmiş olsun...
Hocam bişi sorcaktık dişi kuş arada siyah büyük normalden baya büyük dışkı yapıyor. Herhangi bir çiftleşme yok ama. Bu hazırlık belirtisimi...

Geçmiş olsun...
Hocam bişi sorcaktık dişi kuş arada siyah büyük normalden baya büyük dışkı yapıyor. Herhangi bir çiftleşme yok ama. Bu hazırlık belirtisimi...
Gözünüz aydın o zaman :giggle: siz görememiş olabilirsiniz ama onların hazırlığı başlamış - yuvalık yoksa takın derim.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Elektrolit olarak Röhnfried Elektrolyt 3plus mi kullanmayalım vitaminleri ve probiyotikleri o markanın ürünü

Geri