Demir ilacı içti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazal

Yönetici
Moderatör
Merhaba,kullandığım ilacın dibinde kalanını devirip dökerek içmiş.Şimdi de ara sıra öğürür gibi yapıyor.Zarar mı verdi acaba? Çok tedirginim şu an ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

• 7BD3BF93-9ACD-4E1B-8EAC-193C7364984F.jpeg
    7BD3BF93-9ACD-4E1B-8EAC-193C7364984F.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 12
Merhaba,kullandığım ilacın dibinde kalanını devirip dökerek içmiş.Şimdi de ara sıra öğürür gibi yapıyor.Zarar mı verdi acaba? Çok tedirginim şu an ne yapmalıyım?

Hazal ilacın içeriğini inceledim, içeriğinde kuşa dokunucak birşey yok gibi görünüyor. Benim tahminim yüksek doz aldıysa eğer belki o dokunabilir. Yine ilacın prospektüsünde şöyle bir bilgi var;
Doz aşımına bağlı herhangi bir intoksikasyon bildirilmemişse de, bu durumda Deferoksamin veya Kalsiyum disodyum EDTA kullanımı önerilmektedir.

Oyla 0
Hazal ilacın içeriğini inceledim, içeriğinde kuşa dokunucak birşey yok gibi görünüyor. Benim tahminim yüksek doz aldıysa eğer belki o dokunabilir. Yine ilacın prospektüsünde şöyle bir bilgi var;
Çok içmemiş galiba zaten dibinde az kalmıştı ama bize az gelen ona ağır gelebilir tabi,çok sağolun Ümit bey içime su serptiniz.Biraz azaldı öğürme sıklığı :( genel durumu da iyi şimdilik.Gene bu gece takip ederim ben.

Oyla 0
Çok sağol Şimal,çoğu şeyi yiyip içmeyen hayvan git ilacı iç.Bir yüzü kırmızı olmuş kan sandım ilk görüşte.Ömrümden ömür götürdü bugün yani.
Ben ne versem yiyiyor. O gün mısır yiyiyordum yemeye çalıştı tuzlu diye izin vermedim. Kırmızı elma yemişti o gün kabuğu yapışmış bende kan sandım inanın anlıyorum.

Oyla 0
Geçmiş olsun, bazen yaramaz çocuk gibi oluyorlar maalesef. İnşallah en az zararla atlatırsınız.
Çok sağolun,gerçekten öyleler.1 dakikada oldu herşey.Bir de önünden alınca bağırıyor hoşuna da gitmiş yani.Umarım öyle olur.Bu gece hep tetikte olucam.

Oyla 0
Ben ne versem yiyiyor. O gün mısır yiyiyordum yemeye çalıştı tuzlu diye izin vermedim. Kırmızı elma yemişti o gün kabuğu yapışmış bende kan sandım inanın anlıyorum.
Sakınan göze çöp batıyor gerçekten,daha farklı ağır bir ilaç değildi şükür.Haklısın korkusu bile yetiyor insana.

Oyla 0
Geçmiş olsun Hazal. Umarım eski iyi hallerine döner. Ümit hocamın dediğine katılıyorum.
Teşekkür ederim,şimdilik iyi görünüyor sadece dışkısı koyulaştı o da normal.Öğürmesi de bitti gibi.İçi bulandı sanırım.Kötü bir durum olursa veterinere götürürüm zaten.Hepinize tekrar teşekkür ederim içimi rahatlattınız.

Oyla 0
Geri