Tadı çok güzel oluyor bu ilaçların o da haklı keşke koyduğum premiksli suları da böyle iştahla içse
Isırmaya başladı iyi maşallah sulu ve siyah dışkılıyor ama normal o da bir süre.Bişey olmaz toparlar
Isırmaya başladı iyi maşallah sulu ve siyah dışkılıyor ama normal o da bir süre.
Bu gece hep kontrol ederim zaten,yazarım tabi.Tekrar çok teşekkür ederim bütün yardımlarınız için.Aynen biraz zaman ver geçer diye düşünüyorum. Ama geçmezse tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırız...
Önemli bir şey değil, ümit abinin dediği gibi atlatır.Sağol Recai,ucuz atlattık neyse ki.
Teşekkür ederimm..Geçmiş olsun hazal
Sağolun,eski formuna kavuştu şükür son perdeden bağırarak odaları geziyor şimdiGeçmiş olsun umarım düzelir haylaz
Yaa çok sağolsun şu an zaten extra bir şey yok kafeste.Birazcık sebzeli Cede hazırladım bir süre yem yemedi diye o kadar.Su ve yem var sadece şu an.Bir süre ek birşey vermem o zaman.Benden de selam söyleyin lütfen,teşekkürlerimi iletin.Haber verdiğiniz için sağolunHazal, Faruk'un selamı var. Diyor ki
etken madde vitamin, mineral duyarlı olabilir. Ekstra kafestekileri çıkarsın' dedi.
Yem yemedi uzun bir süre,hep öğürme refleksi yaptı.O yüzden seviyor diye verdim,düşünemedim panikle hiç.Çok az yedi zaten iki didikleyip bıraktı.Normalde çok yiyor mama.Bir de üsteliyorum hayvanı ye hadi açsın diye Bir kaç gün yem-su harici birşey vermem asla.Mama da vermemen gerekiyor Hazal. İlettim selamını