Muhabbet Kuşları Deri ve tüy bakımı solüsyonu nasıl kullanmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ezber15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ezber15

iyikus.com Üyesi
Merhabalar bugün bu ürünü aldım nasıl kullanmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_0696.jpeg
    IMG_0696.jpeg
    296.7 KB · Görüntüleme: 9
Ürünü ilk defa gördüm. İçerik resmini çekip atarmısınız. Ne amaçla aldınız bunu? Kuşta kaşıntı sorunumu var?

Ürünü ilk defa gördüm. İçerik resmini çekip atarmısınız. Ne amaçla aldınız bunu? Kuşta kaşıntı sorunumu var?
Herhangibi kaşıntı sorunu alma amacım tüyleri için vitamin mantığı ile aldım

Ekli dosyalar

• IMG_0698.jpeg
    IMG_0698.jpeg
    236 KB · Görüntüleme: 5
enseye 1 damla uygulayın diye yazmışlar zaten

bu cümleye göre ürün ivermectin içeriyor olabilir

ilk kullandığinizda 2 damlayı geçirmeyiniz, kuşu rahatsiz edip etmedigini gozlemleyiniz

enseye 1 damla uygulayın diye yazmışlar zaten

bu cümleye göre ürün ivermectin içeriyor olabilir
Hayır hocam ürün neem yağı, çay ağacı yağı ve tarçın yağı içeriyor. Güvenlidir doz aşmada sorun olmayacaktır. Ense derisine ayaklara ve gagaya uygulanabilir.

Hayır hocam ürün neem yağı, çay ağacı yağı ve tarçın yağı içeriyor. Güvenlidir doz aşmada sorun olmayacaktır. Ense derisine ayaklara ve gagaya uygulanabilir.

dogrudur hocam üzerinde öyle yaziyor da bazi firmalar içine ivermectin de ekleyebiliyor, ruhsatsız yasak olduğu için yazmiyorlar. ben o ihtimale düsünerek ilk kullanimda 2 damlayı geçmeyin dedim. firmayı tanımiyorum bu arada

Herhangibi kaşıntı sorunu alma amacım tüyleri için vitamin mantığı ile aldım
stronghold, vilmectin gibi bir ürünü yakın zamanda temin ediniz. Çok uzun süre kullanılabilir olduğundan küçük şişeden almanızda yarar var. Bu gibi ürünler dış parazitler üzerindeki etkileri çok zayıf.

Geri