yeni aldigim disi kusum kafese alisamadigi icin yem ve sulugu bulamadi ne yapmami önerirsiniz sadece yem verdim yedi birde 2 damla su @Benzersiz @Doğanay Y.
kafese kapattim zil duruyor yemler üflendi izgara temizlendi su yenilendiNormal bakımınıza devam ediniz ve kuşları biraz daha az rahatsız edin şu süre zarfında. Dişi kuş biraz ortama alışsın. Söylediğiniz meyvelerden biraz verilebilir.
1 adet cilegi cay bardagi altligina koyup ince kestim üzerine azcik yem attim yesin diyeEğer yemezseler Sana attığım programda iki tane video vardı onları izle
ciki cikonun yanina gidiyor agizlarini yapistiriyorlar cilek yerken ??
Normalciki cikonun yanina gidiyor agizlarini yapistiriyorlar cilek yerken ??
Hatta iyi bile alışıyorlar kuş oradan aldığı yemi onun ağzına götürüyor yani birbirlerini besliyorlar Böylece dişi kuş yuvalık tayken erkek kuş onu besliyor Çünkü dişi kuş yumurtaların üstünden kalkamaz
@Benzersiz tek bir mesaj altında toplayınız yazışmalarınızı. Peş peşe mesaj atmak site kuralları gereği yasak!!!!Sitenin sağ üste büyüteç var oraya basın öğrenmek istediğiniz şeyi yazın arayın orada Bulamazsanız buralardan sorun
Thread 'Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları' Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları
suanda kafese kapattim ikiside sustu normal mi? benim bildigim direkt kus geldiginde ayrilmazlar ünal vlog zaten yanyana duruyorlarsa anlasiyorlar demektir demistiHatta iyi bile alışıyorlar kuş oradan aldığı yemi onun ağzına götürüyor yani birbirlerini besliyorlar Böylece dişi kuş yuvalık tayken erkek kuş onu besliyor Çünkü dişi kuş yumurtaların üstünden kalkamaz
Maydanoz sapı verin çok severler genelde fazla sulu şeyleri sevmezler imkanınız varsa Güneş ışığında kurutabilirsiniz yada fırında attığım videoda meyve-sebze Nasıl alıştırırım diyen adamın Dört yöntemi vardı meyve sebze yiyen kuşlar daha sağlıklı oluyorlar üreme döneminde gerek gerek Normalde
maydanoz verdim@Benzersiz tek bir mesaj altında toplayınız yazışmalarınızı. Peş peşe mesaj atmak site kuralları gereği yasak!!!!
Arada mutlaka başka üyelerden yorum yazılmış olması gerekiyor. Aynı şekilde @savassner sizde.
Üretime Başlarken Karşılaşılan ProblemlerSitenin sağ üste büyüteç var oraya basın öğrenmek istediğiniz şeyi yazın arayın orada Bulamazsanız buralardan sorun
Thread 'Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları' Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları