Destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Savas S.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal bakımınıza devam ediniz ve kuşları biraz daha az rahatsız edin şu süre zarfında. Dişi kuş biraz ortama alışsın. Söylediğiniz meyvelerden biraz verilebilir.

Oyla 0
Hatta iyi bile alışıyorlar kuş oradan aldığı yemi onun ağzına götürüyor yani birbirlerini besliyorlar Böylece dişi kuş yuvalık tayken erkek kuş onu besliyor Çünkü dişi kuş yumurtaların üstünden kalkamaz

Maydanoz sapı verin çok severler genelde fazla sulu şeyleri sevmezler imkanınız varsa Güneş ışığında kurutabilirsiniz yada fırında attığım videoda meyve-sebze Nasıl alıştırırım diyen adamın Dört yöntemi vardı meyve sebze yiyen kuşlar daha sağlıklı oluyorlar üreme döneminde gerek gerek Normalde

Oyla 0
Sitenin sağ üste büyüteç var oraya basın öğrenmek istediğiniz şeyi yazın arayın orada Bulamazsanız buralardan sorun

Thread 'Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları' Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları
@Benzersiz tek bir mesaj altında toplayınız yazışmalarınızı. Peş peşe mesaj atmak site kuralları gereği yasak!!!!
Arada mutlaka başka üyelerden yorum yazılmış olması gerekiyor. Aynı şekilde @savassner sizde.

Oyla 0
Hatta iyi bile alışıyorlar kuş oradan aldığı yemi onun ağzına götürüyor yani birbirlerini besliyorlar Böylece dişi kuş yuvalık tayken erkek kuş onu besliyor Çünkü dişi kuş yumurtaların üstünden kalkamaz

Maydanoz sapı verin çok severler genelde fazla sulu şeyleri sevmezler imkanınız varsa Güneş ışığında kurutabilirsiniz yada fırında attığım videoda meyve-sebze Nasıl alıştırırım diyen adamın Dört yöntemi vardı meyve sebze yiyen kuşlar daha sağlıklı oluyorlar üreme döneminde gerek gerek Normalde
suanda kafese kapattim ikiside sustu normal mi? benim bildigim direkt kus geldiginde ayrilmazlar ünal vlog zaten yanyana duruyorlarsa anlasiyorlar demektir demisti

@Benzersiz tek bir mesaj altında toplayınız yazışmalarınızı. Peş peşe mesaj atmak site kuralları gereği yasak!!!!
Arada mutlaka başka üyelerden yorum yazılmış olması gerekiyor. Aynı şekilde @savassner sizde.
maydanoz verdim

Oyla 0
Sitenin sağ üste büyüteç var oraya basın öğrenmek istediğiniz şeyi yazın arayın orada Bulamazsanız buralardan sorun

Thread 'Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları' Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları
Üretime Başlarken Karşılaşılan Problemler
1. Eş beğenmeme:
Tek bakılan bir muhabbet kuşuna eş alırken bu makaledeki eş/çift seçimi veya tanıştırma nasıl yapılmalıdır ? bölümünü okumalısınız. Eğer kuşunuz eşini kendi seçmediyse eve yeni gelen arkadaşıyla anlaşmaları çok uzun bir zaman alabilir veya hiç bir zaman birbirlerine ilgi duymayabilirler. Bu aşamada kuşların sahibinin fazlasıyla sabırlı olması gerekir. Eğer bir araya getirdiğinizde kavga etmiyorlarsa onlara eş olabilmeleri için 2-3 ay süre tanımalısınız. Hala anlaşmıyorlarsa eş değiştirmeye gidilebilir.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri