DIARE PARK VİTAMİN NASIL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Boncuğun multivitamini az kalmıştı bende bugün gittim multivitamin aldım adam bana bunu verdi. Bu hem bağırsak enfeksiyonlarında da kullanılıyor dedi. Bir de 12 damla damlat dedi ama 12 çok fazla geldi bana. Eski multivitamini kullanırken 6-7 damla tam dolu suluğa damlatıyordum, buna da 6-7 damla damlatacağım. Kısacası kaliteli mi arkadaşlar inşallah güzel bir şey almisimdir. @Doğanay Y. @taha.aktaas @Muratsani abilerim sizde bakar mısınız?
IMG_20210219_170606.jpg
Şöyle yazıyor kutuda. Bu bir ilaç değil Yem Premiksidir, tedavi için kullanılmaz yazıyor. Bir de Bağırsak Florası Düzenleyici, Probiotic&Anti Diarrhea Aid yazıyor. Ne demek bu

Çözüm
Divitsol Apex'in değil mi? Apex de dandik bir marka değil mi? Bu ürünü öneren pek çok kişi var ancak Apex'i öneren hiç yok nedenini anlayamıyorum:D Doğanay Abi sana zahmet aydınlatır mısın beni:)
İçeriğinde pektim var. İshali kesen madde de o işin aslı :)
Başka bir sebebi yok :) Bazı ürünlerin ucuz olması iyidir. Bakteri tabanlı olmayan, yeme bozukluklarından kaynaklanan bazen de ani stres durumlarında kullanıldığında 1 bazen 2 günde etkisi gözlemleniyor.

Değerleri düşük olsa da avi-vit gibi bir ürün de belirli bir süre götürebiliyor. Elbette ki yetersiz demeyeceğim. Yetersiz olan içeriği ama ürün değil. Zaten bir kuşun günde alması gereken oranlar az çok belli. Çok yüksek değerli bir ürün değil, içerdiği vitamin, mineral ve...
Neden ille de birşeyler kullanmak zorundaymışsın gibi bir durum içerisinde görüyorum seni? :unsure:
yok abi senin verdiğin taktikleri uyguluyorum yumurta maması meyve sebze falan veriyorum ama haftada 1 de probiyotik ve multivit kullanıyorum yani. O da çok durmuyor max 8 saat sonra tazeliyorum suyunu. 5-6 damla anca koyuyorum. Multivit bittiği için almak istemiştim yani ille de birşey kullanmak zorunda değilim ama zor durumlarda kullanayım diye almıştım

Oyla 0
yok abi senin verdiğin taktikleri uyguluyorum yumurta maması meyve sebze falan veriyorum ama haftada 1 de probiyotik ve multivit kullanıyorum yani. O da çok durmuyor max 8 saat sonra tazeliyorum suyunu. 5-6 damla anca koyuyorum. Multivit bittiği için almak istemiştim yani ille de birşey kullanmak zorunda değilim ama zor durumlarda kullanayım diye almıştım
Bütçeni gervit-w alacak şekilde ayarlaman daha iyi olur (y)

30 ml alman, haftada 2 gün 10 damla şeklinde kullansan bile 7 ay yetecektir tek kuş için...

Kargo dahil 30 TL

Oyla 0
Geri