Süleyman EKİNCİ
Forum Sakini
Kuşlarımız dinlenmeye ve gelişmeye devam ediyor sezonu iple çekiyoruz MaşâAllah hepsine
Maşallah hocam hepsi birbirinden tatlı inşallah sağlıklı ve kayıpsız bir üretim olurKuşlarımız dinlenmeye ve gelişmeye devam ediyor sezonu iple çekiyoruz MaşâAllah hepsine
Teşekkür ederim hocam sağolun, âmin inşâAllahMaşallah hocam hepsi birbirinden tatlı inşallah sağlıklı ve kayıpsız bir üretim olur
Teşekkür ederiz hocam sağolun resim yükleme modülünde sınır var her halde açılırsa resim yükleme daha kolay hale gelir böyle baya zor oluyorMaşallah hepsine. Ne de güzel olmuşlar
Hocam 1 Eylül de açıyorum normal şartlarda şuan 10 Erkek 10 Dişi kuşumuz var 12 tanesi kendi yavrum 8 kuşumuz dışarıdan kuluçka geçiren var yeni geçirecek olanlar var aynı ortamda büyüdükleri için kendi yavrularim daha verimli oluyorlarMaşallah hepsine sezonu ne zaman açıyorsun ve daha önce eslenmis kuşlar mı olacak eslemelerde
Anladım hadi bereketli olsunHocam 1 Eylül de açıyorum normal şartlarda şuan 10 Erkek 10 Dişi kuşumuz var 12 tanesi kendi yavrum 8 kuşumuz dışarıdan kuluçka geçiren var yeni geçirecek olanlar var aynı ortamda büyüdükleri için kendi yavrularim daha verimli oluyorlar
Sağolun hocam teşekkür ederim tabi ki de yardımcı oluruz elimizden geldiği kadarıyla inşâAllahAnladım hadi bereketli olsun
Bende seninki kadar olmasada gelecek sezon 2 veya 3 çift eslemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bilgi aktarımına ihtiyaç var bu konuda