alibaba_48
Yeni Üye
Cinsiyeti nedir acaba yardımcı olur musunuz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Dişi olacak gibi görünüyorCinsiyeti nedir acaba yardımcı olur musunuz?Ekli dosyayı görüntüle 6149
Gözü siyah olan kuşlar çift faktörlü spangle diye geçiyor. Cinsiyeti dişi.Merhaba- Kuşum 10-12 aylık gözleri kırmızı değil siyah renkli acaba cinsiyeti nedir? Ekli dosyayı görüntüle 6473Ekli dosyayı görüntüle 6474Ekli dosyayı görüntüle 6475Ekli dosyayı görüntüle 6476Ekli dosyayı görüntüle 6477
Yanına eş almayı düşünüyorum bir öneriz olursa memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.Gözü siyah olan kuşlar çift faktörlü spangle diye geçiyor. Cinsiyeti dişi.
Merhaba, kuşunuz dişi ve tüy döneminde. B vitamini destekli + ara ara banyo ihtiyacını gidermesi için banyoluk takınız.Kuşumun cinsiyeti nedir acaba bilemedim ?
Merhaba dişi. İyi günlerde besleyinMerhabalar bu kuşu yeni aldım dişi diye verdiler fakat bilmediğimden sormak istedim.
Ayrıca erkek yaklaşık 1.5 yaşında bebeklikten bizdeydi dişinden kaçıyor dişi onu kovalıyor fakat vurma ısırma falan yok erkek çok korkak yalnız yetişdiğinden mi acaba yardımcı olursanız sevinirim mesela kuşları salıyorum beyaz bizim mavi erkeği kovalıyor habire peşinde
Ekli dosyayı görüntüle 7244
Çok teşekkürler. Peki erkeğin dişinden sürekli kaçması normal miMerhaba dişi. İyi günlerde besleyin
Bazen evetÇok teşekkürler. Peki erkeğin dişinden sürekli kaçması normal mi
Resim görünmüyorMerhaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim teşekkürler
Yüklenemiyo bi türlüResim görünmüyor
Merhaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim t