Disi cennet papagani hasta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cem ylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem ylmz

iyikus.com Üyesi
Dun aksam her sey cok iyiydi sabah kalktigimda gözlerinin yarisini kısmış tüylerini kabartmis ve arasira kusuyordu yumurta sikismasi diye saniyorum daha önce de olmuştu. Dengesi bozuk ve elime her zaman saldiran kus bu sefer tiz bi ses cikarip kac maya calisiyor napabilirm elimde ilac yok

Merhaba, onu çok strese sokmadan yumurta sıkışması olup olamayacağını kontrol ediniz. Ek olarak kısa bir video da paylaşırsanız bizimle daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Şu aşamada en sağlıklı çözüm veteriner olabilir.

Merhaba, onu çok strese sokmadan yumurta sıkışması olup olamayacağını kontrol ediniz. Ek olarak kısa bir video da paylaşırsanız bizimle daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Şu aşamada en sağlıklı çözüm veteriner olabilir.
Arasira elimle yuvaligina itekliyorum eger yumurtlayacaksa orda yumurtlasin eşi cok rahatsiz ediyor ayirsammi diye dusunuyorum veterinere gitmem cok zor

Bazen en sağlıklısı strese sokmamak kuşu. Genelde tıkanmalar o esnada yaşadığı stres ve kaygıyla bütünleşince denk gelebiliyor.

Bazen en sağlıklısı strese sokmamak kuşu. Genelde tıkanmalar o esnada yaşadığı stres ve kaygıyla bütünleşince denk gelebiliyor.
Yumurta cikti baya rahat ladi artik tırmanıyor uçuyor isirmaya yeniden basladigi icin elime alip kontrol edemiyorum ama keyfi yerinde tüylerini düzeltdi bide cok fazla yumurtluyor ve hicbiri cikmiyor ısıyı ayarliyamiyorum galiba fenerle kontrol ediyorum damar lar gözüküyor ama noluyorsa artik yumurtadan çıkmıyor

Son düzenleme:
Dişi kuş muhtemelen verimli kuluçkaya yatmıyor ya da yumurta içi ölümlere sebep olan bir sorununuz var

Geri