Dişi kızgın ama çiftleşmeyi bilmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gülen B.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gülen B.

iyikus.com Üyesi
Dişi muhabbet kuşu aşırı kızgın. zemini koparmaya çalışıyor zeminde ters yatıyor ayaklarını yukarı kaldırarak.Ancak erkek kuş ile eş tutmuyorlar.hicbir şekilde eş olma belirtileri yok.birbirlerinin yakınına bile hic yaklasmiyorlar.birbirlerini gormezden geliyorlar.ikisi de kızgın ama eş olmuyorlar.bunlar yeni gelen takımlardan.nasil bir yöntem izlemeliyim sizce.

Kaç gün oldu kuşlar geleli? Bahsettiğiniz durum stres durumuyla açıklayabiliriz. Bir süre bu tip davranışlar olabilir. Ortama alıştığında azaltacaktır.

Oyla 0
Kaç gün oldu kuşlar geleli? Bahsettiğiniz durum stres durumuyla açıklayabiliriz. Bir süre bu tip davranışlar olabilir. Ortama alıştığında azaltacaktır.
Hocam 1 ayı geçti.1 ay önce ilk attığım albino olarak söylenen ama albino olmayan disilerden biri bu.cere artık kahverengiden kırmızıya döndü resmen.ama eşi olarak gelen de dişi idi hatırlarsanız.kızgın bir erkek bıraktım yanina ama ikiside çok tuhaf.?

Oyla 0
Yine de stres durumu bu. Diğer kafesteki kuşlarla birbirlerini görüyorlar mı? Kimi zaman orada ki kuşlardan birine ilgisi olabilir yahut kafes ya da arkadaş memnuniyetsizliği de buna sebep olabiliyor :( Güvenliği sağladıktan sonra biraz uçurmanızı tavsiye ederim.

Oyla 0
Tamamdır dikkate aliyorum .Alt kattaki kafesteki erkeğe ulaşmaya çalışıyor bunu farkettim ama şuan alternatifi yok.Dediginiz gibi kızgınlığını almaya çalışmam gerekiyor ve ilgisini çekecek bir erkek kuş bulmak sanırım.

Oyla 0
Geri