Yaş ; 1,5-2
Renk ; mavi spangle
Cins ; yerli
Yer ; İstanbul Maltepe
Arkadaşlar resimde gördüğünüz mavi dişi kuşum 9 aydır bende. 9 aydır erkekle birbirlerine yem kusuyorlar, kaşıyorlar birbirlerine kur yapıyorlar ama sanırım kanka oldular çiftleşme olmadı
Dişi bir kuşa göre çok uysal bir kere bile ısırmadı. Saldığım zaman parmağımı uzatıyorum üstüne çıkıyor kafese rahatlıkla geri sokabiliyorum. Elden yemde yiyor ele alışkın. Aslında disimden memnunum ama uzun süredir kuş bakıyorum. Yavru alma zevkinide yaşamak istiyorum. Özenle büyüttüğüm kuşu petshopa verip değiştirmek istemiyorum. İstanbul Maltepe'de yaşıyorum. Anadolu yakasında minimum 1 yaşında üretime sokabileceğim dişi kuşunu takas etmek isteyen olursa özelden yazabilir. Erkek kuşum yeşil olduğu için rengi mavi beyaz falan olsa daha iyi olur ama güzel kuş kızgın falan derseniz yeşil kuşta olur. Cins boyut hiç farketmez.
Renk ; mavi spangle
Cins ; yerli
Yer ; İstanbul Maltepe
Arkadaşlar resimde gördüğünüz mavi dişi kuşum 9 aydır bende. 9 aydır erkekle birbirlerine yem kusuyorlar, kaşıyorlar birbirlerine kur yapıyorlar ama sanırım kanka oldular çiftleşme olmadı