kus ariyorum
iyikus.com Üyesi
Merhaba kizginliga giren erkek sultan papağanıma dişi kuş aldım kaç gün sonra aynı kafese koyabilirim ikiside 7 aylıklar
En az 1 ay geçmesi gerekir mi yuvalığı Mart gibi takmayi düşünüyorum 1 yaşlarını doldurduktan sonra ama ne zaman aynı kafese almaliyim bilmiyorumMerhaba kizginliga giren erkek sultan papağanıma dişi kuş aldım kaç gün sonra aynı kafese koyabilirim ikiside 7 aylıklar
Aldığım üretici şuanlık takma dedi dişi kuş küçük yumurtlarsa zarar görebilir dedi o yüzden şubattan sonra tak dedi yaza denk gelmesi ne sıkıntı yaratır pekiAldığınız andan itibaren 20 gün karantina uygulaması yaptıktan sonra aynı kafese alabilirsiniz Mart tan önce takarsanız kulukca yaza denk gelmemiş olur
Birde erkek kuşum çok ilgilenmiyor gibi hiç yüzüne dönüp bakmadı bile dişi kuşun eskiden konuşurdu erkek kuş kizginliga girdikten sonra hiç konuşmuyor artıkAldığım üretici şuanlık takma dedi dişi kuş küçük yumurtlarsa zarar görebilir dedi o yüzden şubattan sonra tak dedi yaza denk gelmesi ne sıkıntı yaratır peki
Hareketli bir kuş demek ki yeni olduğu için dışarıyı merak ediyor diye yorumladım biraz zaman tanıyınBirde erkek kuşum çok ilgilenmiyor gibi hiç yüzüne dönüp bakmadı bile dişi kuşun eskiden konuşurdu erkek kuş kizginliga girdikten sonra hiç konuşmuyor artık
Son olarak dişi kuşu kafesten ne zaman çıkarmalıyım kafesin dibine inip bir sağa bir sola koşuyor tüm gün stresten mi yapıyor bunu
Simdi ki takayim yani yuvaligiHareketli bir kuş demek ki yeni olduğu için dışarıyı merak ediyor diye yorumladım biraz zaman tanıyın
Yazın kulukca pek önerilmez Uygun değildir
Bit olayı özellikle çok sık rastlanan bir durumdur
Takabilirsiniz alışma süreci de olacağı için sorun olmayacaktırSimdi ki takayim yani yuvaligi
Tamamdır teşekkür ederimTakabilirsiniz alışma süreci de olacağı için sorun olmayacaktır