Dişi kuşum yuvada çırpınıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan birds388
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

birds388

Forum Sakini
Merhaba
Erkek ve dişi muhabbet kuşum var yuvaya ikiside giriyor ikiside kemiriyor.yuva tahtadan.ama tuhaf bi şekilde dişi olan kuşum bazen içinde çırpınıyor.ayrıca yuvalikta talaş falan yok.sizce neden kuşum yuvalıkta çırpınıyor normal mi cevaplar için şimdiden teşekkürler

Merak etmeyin kuşunuz yuva yapmak için tahtayı oymaya çalışıyor yuvayı çukur şeklinde olur siz yinede takip edin yanlış bilgi vermeyeyim

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle hayırlı olsun ☺️
Kanat çırpma olduğuna Emin misiniz
Erkek ile birlikte ilken mi yapıyor yoksa tek başına olduğunda mi? Ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum ama o sesi videoya çekebilirsiniz bakmak isterim

Evet bu davranış normaldir ancak bazı kuşlar yumurta varken de yapabiliyor. Zaman zaman yumurta savurmaları da gözlemlenebiliyor. Talaş miktarını azaltınız

Evet bu davranış normaldir ancak bazı kuşlar yumurta varken de yapabiliyor. Zaman zaman yumurta savurmaları da gözlemlenebiliyor. Talaş miktarını azaltınız
Dişi kuşum çok içine kapandı iki aydır kafes dışına hiç çıkmıyor hareketleride azaldı acaba strese girmiş olabilir mi hocam.surekli yuva içinde hareketli ama kafeste cok hareketsiz.iki aydır kemiriyor yuvayı inceltti resmen ama yumurta yok talaş hiç koymadım yuva içine birşey koymalı mıyım

Dişi kuşum çok içine kapandı iki aydır kafes dışına hiç çıkmıyor hareketleride azaldı acaba strese girmiş olabilir mi hocam.surekli yuva içinde hareketli ama kafeste cok hareketsiz.iki aydır kemiriyor yuvayı inceltti resmen ama yumurta yok talaş hiç koymadım yuva içine birşey koymalı mıyım
Çok az koyun isterseniz

Geri