Dışı kusumuz yavruları beslemiyor

Zeynep YAŞAR

Yeni Üye
Öncelikle merhaba sitenizi geç buldum maalesef veterinerin verdiği vitamini araştırırken sitenizi farkettim konumuz 5 gün önce bir gün aralıkla yumurtadan 2 yavrumuz çıktı ama 2 gün önce yavrunun biri ölmüştü kursagi boştu annenin beslemedigini fark ettik bizim de ilk tecrübemiz kuşlarında ilk yavrusu veterinerden yavruyu beslemek için şırınga ve dolivit multivit vitamin tavsiye etti 0.5 ml yavrunun mamasina katmamizi söyledi dün 3 kere besledik yavruyu son beslemede çok cansız ve sürekli sırt üstü yatiyordu tam besledim elimde öluverdi nerde hata yaptık vitamini cokmu vermişiz dışı kusumuz da erkek kusumuzda yavruyken elimizde büyüdü dışı kusumuz kafesteyken aşırı huysuz ve saldırgan dışarı çıkınca çok uysal yeniden yavruları olursa yine beslemezse ne yapmamız gerekiyor yavruların üstünde oturuyor ama beslemiyor

Ekli dosyalar

• 16612536665311615841456308927454.jpg
    16612536665311615841456308927454.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 3
Aramıza hoşgeldiniz 👍
İlk kuluckasi ise maalesef birden fazla sorun ile karşı karşıya kalabiliyoruz
Bazen oturmuyor bazen beslemiyor bazen yumurtayı kırıyor ve
Her dişi kuşun karetkeri bu yüzden çok önemli BENİM dişi kuşum aniden 4 yavrudan birini beslemeyi bıraktı ne yaptımsa olmadı elle besleme yaptım ama 10 gün dayanabildi 😔 geçen 3 gün içinde
En büyüğü 25 günlük olan Yavrulari beslemeyi
Bıraktı 🤦 ne olduysa bir anda beslemeye başladı
İlk kuluçka olduğu için normal bu durum

Son düzenleme:
Aramıza hoş geldiniz, kayıplar için üzüldüm. Hazır mama olarak ne aldınız ya da evde mamayı kendiniz mi yaptınız? İçeriğini bilerek yorum yapmam daha doğru olacaktır.
Şırıngayı yanlış kullanma, fazla ileri iteleme, yoğun katkılar, soğuk mama + doğal süreci ölümüne neden olmuş olabilir. Vücudunda kara leke var mıydı ölen bebeğin?

Geri