TamamKafes tabanına beyaz peçete koyarsanız dışkıları daha net analiz etmek için
TamamdırTamam kardeşim yarın atarsın ozaman. Yarın birde kuşun videosunu çekip at daha iyi yorumlarız
ekledimKafes tabanına beyaz peçete koyarsanız dışkıları daha net analiz etmek için
kuşun dışkısı normalmiMax 6 saat dursun sonra çıkar onu
Bana dışkı normal gibi geldi. Ama üstatlar nasıl yorumlar bilemedim. Ağır bir rahatsızlık yok gibikuşun dışkısı normalmi
B vitamini ne işe yarıyorBana dışkı normal gibi geldi. Ama üstatlar nasıl yorumlar bilemedim. Ağır bir rahatsızlık yok gibi
Tüylerin sağlıklı olmasını, tüy dönemini hızlı geçirmesini, stres azaltma gibi faydaları var ancak üstatlarda dışkıları yorumlasın ona göre farklı birşey önerebilirler. Ben tuyde olduğunu düşündüğüm için söylemiştim ancak kabarıklık tüyden kaynaklı değil.B vitamini ne işe yarıyor
video ekleyemiyorumDışkılar normal. Ama bazı durumlarda dışkıda değişim olmaz mesela solunum yolu enfeksiyonlarında. O yüzden dışkının normal olması yanıltmasın sizi.
Kuyrukta atma olduğunu yazmışsın daha önce. Kuşun sorunu solunumla ilgili muhtemelen.
Videosunu çekip eklermisin...
Buraya yükleyip linki paylaşabilirsinizvideo ekleyemiyorum
Dışkılar normal. Ama bazı durumlarda dışkıda değişim olmaz mesela solunum yolu enfeksiyonlarında. O yüzden dışkının normal olması yanıltmasın sizi.
Kuyrukta atma olduğunu yazmışsın daha önce. Kuşun sorunu solunumla ilgili muhtemelen.
Videosunu çekip eklermisin...
Buraya yükleyip linki paylaşabilirsiniz
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable
Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now!streamable.com
tüy döneminde ötermi kuşTüy döneminde olabilir. Kuyruk atması şiddetli değil bu nedenle normal bence. Dışkılar temiz görünüyor
Tüy döneminde ona iyi gelecek bir şey varmı?Neden olmasın, sessiz olabilir ama ötedebilir bilemeyiz.
B vitamini içeren multivitamin olurmuB kompleks vitamin kullanımı, ortam ısısı iyi ise banyo ve protein ihtiyacının giderilmesi gerekiyor. Bu nedenle Tolyamin forte gibi bir ürün tercih edilebilir. Yahut diğer b vitamini ve aminoasit içeren markalar