Dişi sultan papağanı stres

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berat23

iyikus.com Üyesi
Yaklaşık 11-12 aylık dişi sultan papağanım var, dün akşamdan beri tüyleriyle hiç ilgilenmiyor onun haricinde pekte sıkıntısı yok ama adamı seviyorum elimle sonra tüyleri açık kalıyor ve hiç kapatmakla uğraşmıyor ya da tüy düzenleniyor dün akşamdan beri. Bunun sebebi stres mi? Yoksa hastalık gibi etkenler var mı?

Kuşun genel görünümü ve dışkısından birer görsel ekler misiniz?

IMG20240814220629.jpg

IMG20240814220548.jpg

Dışkısı olunca atacağım en kısa sürede. Daha yeni uyandı ışıklar kapalıydı ondan dolayı da durgun olabilir belki.

Hocam bahsettiğim durumdan artık daha iyi o yüzden dışkı atma gereği duymadım. Ancak bir sorum daha var, 2 yaşında erkek muhabbet kuşum var bide bu 12 aylık dişi sultan papağanım var muhabbet kuşu afedersiniz sapık gibi dişi Sultan'ın peşinde, az önce ne yapacak diye merak edip papağanı elimle tutup muhabbetin yanına getirdim papağanın ağzına yem küstü papağanda bunu yedi, sonra kendine kafesine koydum ayrı kafeste bulunuyorlar yani. Yemden bir şey olur mu ve muhabbet ile papağan çiftleşmesi mümkün mü bildigime göre değil çok absürt bir konu kafama takıldı. 😁

Hocam bahsettiğim durumdan artık daha iyi o yüzden dışkı atma gereği duymadım. Ancak bir sorum daha var, 2 yaşında erkek muhabbet kuşum var bide bu 12 aylık dişi sultan papağanım var muhabbet kuşu afedersiniz sapık gibi dişi Sultan'ın peşinde, az önce ne yapacak diye merak edip papağanı elimle tutup muhabbetin yanına getirdim papağanın ağzına yem küstü papağanda bunu yedi, sonra kendine kafesine koydum ayrı kafeste bulunuyorlar yani. Yemden bir şey olur mu ve muhabbet ile papağan çiftleşmesi mümkün mü bildigime göre değil çok absürt bir konu kafama takıldı. 😁
Tabiki mümkün değil 😂

Geri